avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 272 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Concediul de odihna - a 21-a zi inclusiv?
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Concediul de odihna - a 21-a zi inclusiv?

Buna seara,

Am specificat in cererea de concediu data 14 sept. pana pe 12 oct. Vreau sa stiu daca stau acasa inclusiv pe 12 oct. si sa revin la munca pe data de 13 oct.

Multumesc anticipat !
Cel mai recent răspuns: Iulian MANEA , Contabil 14:23, 3 Septembrie 2011
Daca in CIM aveti stipulat 21 zile CO, atunci aveti dreptul la 21 de zile lucratoare.
Prima zi 14 septembrie, ultima zi 12 octombrie.
Merg la munca incepand cu data de 13 octombrie?
Da, prima zi lucratoare este 13 octombrie.
Asa cum au spus si colegele mele se sta in concediu intreaga perioada inscrisa in cerere inclusiv prima si ultima zi, adica la calcularea numarului de zile se tine cont si de aceste date.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu de odihna cristian corina cristian corina Angajat în iunie 2019. În luna noiembrie, câte zile pot lua. Mi se spune, ca eu am luat pe 14 Oct lichidare pe septembrie și deci am dreptul la co aferent ... (vezi toată discuția)
Zile de concediu de odihna efectuate/neefctuate, ccm vechi si ccm nou Iamyou Iamyou Buna ziua! Am o nelamurire la care as dori sa ma ajutati. La actualul loc de munca am o vechime de peste 4 ani. Pana in data de 30 septembrie 2021 am avut ... (vezi toată discuția)
Concediu neefectuat inainte de cic cristina_2013 cristina_2013 Buna seara, Am intrat in cic anul acesta si intentionez sa ma intorc la serviciu incepand cu febr. 2015. Societatea la care lucrez mi-a aprobat prin cerere CO ... (vezi toată discuția)