avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 609 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... cum se face un memoriu?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

cum se face un memoriu?

Am permisul retinut pentru conducere sub influenta alcoolului (0,65 in sange) si dosarul este in cercetare la politie. Am inteles ca pana la finalizarea cercetarilor si a anchetei pot face un memoriu catre seful politiei prin care sa solicit redarea dreptului de a conduce. Nu stiu cum sa redactez acest memoriu si ce trebuie sa contina. Ma poate cineva ajuta?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:59, 31 August 2008
:rtfm: Interventie moderator
Nu se adreseaya aceeasi întrebare pe mai multe sectiuni ale forumului si nu se deschide acelasi topic de mai multe ori. In acest caz topic-urile si/sau raspunsurile in plus vor fi sterse de administratori sau moderatori, utilizatorul urmand a fi avertizat, iar ulterior, in caz de nerespectare a avertismentului, va fi banat temporar sau defintiv.

P.S.
Este al treilea topic deschis cu aceeasi intrebare, va invit sa urmariti raspunsurile pe topicul www.avocatnet.ro/content/for...
unde ati si primit raspunsuri. Acest topic urmand a fi inchis.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acte pt. dosarul de somaj loredana2009 loredana2009 in perioada: 01.06.2000 - 07.03.2006 am lucrat la o firma, iar in perioada : 08.03.2006 - 05.01.2009 am lucrat la alta firma (din aceasta ultima perioada din ... (vezi toată discuția)
Functionar public sony_kelly sony_kelly as dori un raspuns va rog vreau sa concurez pe postul de operator rol intr-o primarie si as dori sa aflu daca facultatea de administratie publica ma ajuta ... (vezi toată discuția)
Personalul contractual devine functionar public georgia14 georgia14 Directorul unei institutii publice subordonata consiliului local, care face parte din personalul contractual, poate deveni functionar public in temeiul art.13 ... (vezi toată discuția)