avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 214 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale taxa hoteliera
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

taxa hoteliera


Ordonanta Guvernului Nr. 30/2011 pentru modificarea si completarea Legii nr. 571/2003 privind Codul fiscal, precum si pentru reglementarea unor masuri financiar-fiscale, a fost publicata in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I, Nr. 627, din 2 septembrie 2011.



Conf .acestei ordonante se modifica taxa hoteliera la 1%.
Intrebarea mea este de cind se aplica aceasta modificare?
Cu luna septembrie,adica raportare pina pe 10 a luni octomrie la Consiliul local:D
Cel mai recent răspuns: iulia53 , utilizator 16:45, 7 Septembrie 2011
Buna Iulia,

Conform Ordonantei 30/2011 :

•Se stabileste un nivel fix al taxei hoteliere ce poate fi impusa de consiliile locale si anume un procent de 1% din valoarea totala a tarifului de cazare / zi hoteliera / turist
.


Toate modificarile Codului Fiscal pentru care nu este mentionata si data intrarii in vigoare, vor deveni aplicabile incepand cu 1 ianuarie 2012

multumesc..@gabrielle..
Am reusit sa citesc pina la capat ordonanta si am vazut ceea ce mi-ai scris.:kissing:

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Aplicarea legii 88/2011 dodoambra dodoambra Buna ziua. doresc o informatie, daca ma puteti ajuta. Legea 88/2011 este valabila la stabilirea suprainpozitarii cladirilor inchiriate? Cei de la ... (vezi toată discuția)
Comunicat anaf - intalnire de informare in data de 22 septembrie 2011, cu privire la modificarile recente in domeniul fiscal  Gabriela Monica Ionescu Gabriela Monica Ionescu [b]STIMAŢI CONTRIBUABILI Direcţia generală de Metodologii Fiscale, Îndrumare şi Asistenţă a Contribuabililor (D.G.M.F.I.A.C.) organizează în data ... (vezi toată discuția)
Norme cod fiscal Magda Staicu Magda Staicu Pe site-ul www.mfinante.ro la secţiunea Transparenţă decizională a fost publicat proiectul de Hotărâre pentru modificarea şi completarea normelor ... (vezi toată discuția)