avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 351 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Trebuie sa fii Agentie de turism sau nu?
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Trebuie sa fii Agentie de turism sau nu?

Buna ziua,

Am si eu o intrebare:

Trebuie sa fii agentie de turism (brevet de licenta, autorizatii de la min. transporturilor, etc) ca sa oferi urmatorul servici celor interesati: rezervari de bilete pentru avion.
De exemplu, vine x la sediul meu, si vrea o rezervare in data de ....... cu agentia.........de la............la..................... . si el sa plateasca un tarif pentru ca eu i fac rezervarea online pe internet.
Daca nu trebuie sa fii agentie de turism, ce cod caen trebuie autorizat pentru a presta acest serviciu? ca pana la urma este o prestare de serviciu...

Sper ca m`am facut inteles cu intrebarea mea..
Multumesc frumos

Citeste mai mult: www.avocatnet.ro/content/for...
Cel mai recent răspuns: florin89 , utilizator 10:06, 18 Septembrie 2011
Ciar nu stie nimeni ? :(

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Agentie de turism sau nu ? florin89 florin89 Buna ziua, Am si eu o intrebare: Trebuie sa fii agentie de turism (brevet de licenta, autorizatii de la min. transporturilor, etc) ca sa oferi ... (vezi toată discuția)
Alte servicii de rezervare si asistenta turistica 7990 acd acd Buna ziua, M-ar interesa sa deschid un site de rezervari cazari online . Precizez ca pe site se va putea platii contravaloarea inchirierii Ca sa evit ... (vezi toată discuția)
Activitati autorizate prin caen 7990 adrianaclaudia85 adrianaclaudia85 Buna seara, Va rog sa aveti amabilitatea de a ma lamuri in urmatoarea situatie : doresc sa infiintez un SRL al carui obiect de activitate sa cuprinda IN MOD ... (vezi toată discuția)