avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 546 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice procedura trecerii din public in privat
Discuție deschisă în Achiziţii publice

procedura trecerii din public in privat

Buna seara,
Am o nelamurire cu privire la trecerea unui bun din domeniul public in cel privat al unei comune. Exista o hotarare de Consiliu local.
Mai departe nu prea inteleg ce se intampla...
Consiliul local propune printr-o adresa Consiliului judetean sa initieze un proiect de hotarare de guvern? Consiliul judetean comunica proiectul de hotarare de guvern Prefectului pentru a-i verifica legalitatea? mai apoi il trimite Secretariatului General al guvernului si unor insitutii publice de avizare? Care sunt institutiile publice care isi dau avizul pentru proiectul de hotarare de guvern?
Multumesc....sper sa ma puteti ajuta...sper ca am inteles bine ce am citit pana acum cu privire la subiect..vroiam sa ma consult cu cineva sa-mi confirme ca am inteles corect..
Cel mai recent răspuns: nahilia , utilizator 12:19, 16 Septembrie 2011
La CJ se inainteaza HCL de aprobare a modificarilor si completarilor inventarului bunurilor care apartin domeniului public al unei UAT,hotarare insotita de anexele nr 1 si nr.2.De toate celelalte etape pana la publicarea in Monitorul Oficial a HG de modificare si completare a inventarului este responsabil CJ.
vai...sarumana..multumesc ffff mult de raspuns...
problema este ca trebuie sa stiu si celelate etape...de ceea ce face in continuare CJ-ul..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am nevoie de ordinul prefectului? uiii89 uiii89 Buna ziua,am si eu o problema, la un proiect pentru realizarea unui parc intr.o anumita comuna,in documentatia cadastrala nu este specificat domeniul din care ... (vezi toată discuția)
Hotarari de guvern luticus luticus Un imobil al unei UAT a fost trecut in domeniul public al statului.Apoi in conditiile art 10 din legea 213 consiliul local a hotarat trecerea din domeniul ... (vezi toată discuția)
Domeniul public al orasului casiba casiba Buna ziua. Cand se considera ca un bun donat orasului (UAT) trece in domeniul public al acesuia: in momentul in care exista HCL in acest sens sau in momentul ... (vezi toată discuția)