avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 368 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... admitere sng
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

admitere sng

e cineva care sustine acest examen?
cum stati cu invatatul?
Cel mai recent răspuns: Ana Stroe , Avocat 15:26, 13 Mai 2010
binisor cu invatatul
Buna Monya!
CUm ti s-a parut examenul?
Am fost si eu acolo.
am si eu o nelamurire in ceea ce priveste cursurile scolii nationale de grefieri....ma intereseaza daca intreg cursul de 6 luni se efectueaza la bucuresti, precum si modul in care se face repartita pe posturi la terminarea cursului. va multumesc.
Toate cursurile se efectuează la Bucureşti integral. 5 luni de carte şi o lună de practică (la judecătoriile de sector pentru grupele de instanţă şi la parchetele de pe lângă judecătoriile de sector pentru grupele de parchete).
Repartizarea se face cum s-ar spune "prin cădere": este întrebat cel cu media cea mai mare unde optează, apoi clasatul pe locul 2 şi aşa mai departe. Cum a făcut persoana respectivă opţiunea se taie de pe listă postul respectiv întrucât este ocupat deja, iar cei ce vin ulterior la opţiuni vor alege din ce mai rămâne. Evident că ultimul clasat nu mai poate opta şi se va mulţumi cu ultimul loc rămas disponibil şi care nu a fost ales de nimeni dinaintea lui.
Ultima modificare: Vineri, 3 Octombrie 2008
zz-man, utilizator
stiti mai multe detalii despre examen? este grila/ sinteza? ....

Alte discuții în legătură

Au început înscrierile ºi pentru admiterea la sng zz-man zz-man Cei care au studii superioare juridice şi sunt interesaţi să fie grefieri pot citi mai jos detalii despre admiterea la ªcoala Naţională de Grefieri. ... (vezi toată discuția)
Informatii post grefier rhamnusia9 rhamnusia9 Buna ziua! Poate oferi cineva, va rog, informatii concrete si corecte despre examenul pentru ocuparea unui post de grefier pe studii superioare juridice ... (vezi toată discuția)
Sng si inm ContSters89182 ContSters89182 Buna. Am o prietena care da impreuna cu mine, la inm. Dar, ea doreste sa dea si la sng. Ce face daca reuseste la amandoua? Are posibilitatea sa aleaga doar ... (vezi toată discuția)