avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 257 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale scutire penalitati impozit teren / cladiri
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

scutire penalitati impozit teren / cladiri

Buna ziua,
As vrea sa stiu si eu daca conform OUG 30/2011 se scutesc de la plata si penalitatile pentru neplata impozitului pe teren si cladiri (in cazul platii datoriilor pana la 31 decembrie 2011).
Multumesc
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 10:49, 29 Septembrie 2011
Nu. Aceste impozite nu sunt administrate de ANAF si nu merg la bugetul de stat. Ele se duc in bugetul administratiei publice locale.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxe si impozite nenea toto nenea toto buna ziua Nu am declarat cant trebuia schimbarea starii unui teren si acum mia venit de plata cu penalizarii si accesorii 2600 lei Daca platesc pana la ... (vezi toată discuția)
Scadenta impozitelor datorate bugetelor locale (impozite pe cladiri, terenuri, etc) clementmihai clementmihai Buna ziua, Am si eu o intrebare pentru cei care ma pot ajuta. Este vorba despre scadenta la impozitele datorate bugetelor locale. Potrivit art. 255 din ... (vezi toată discuția)
Og nr. 30/2011 publicata in mo nr. 627/02 septembrie stanley stanley Prevederile Ordonantei in legatura cu anularea penalitatilor de intarzaiere daca plata se face pana in 31 decembrie se aplica si contribuabililor persoane ... (vezi toată discuția)