avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 392 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Proprietate industrială şi ... ADPFR - (drepturi conexe)
Discuție deschisă în Proprietate industrială şi intelectuală. Adică mărci, invenţii, drept de autor şi altele

ADPFR - (drepturi conexe)

Buna ziua,

Avem un restaurant in care avem un singur televizor pe care difuzam muzica de pe cablu. E nevoie sa platim licienta la ADPFR?
Cel mai recent răspuns: trope_doi , utilizator 00:37, 18 Octombrie 2011
ADPFR este un organism de gestiune colectiva ce are ca obiect de activitate principal colectarea si repartizarea remuneratiilor cuvenite titularilor de drepturi conexe, producatori de fonograme, romani si straini, ale caror fonograme si/sau videograme sunt utilizate pe teritoriul Romaniei.

Decizie nr. 102/2011 privind desemnarea organismului de gestiune colectiva Asociatia pentru Drepturile Producatorilor de Fonograme din Romania – A.D.P.F.R. drept colector al remuneratiilor cuvenite producatorilor de fonograme pentru retransmiterea prin cablu. Publicata in M.Of. nr. 180 din 15.03.2011

Definitia comunicarii publice din Metodologia nr. 399/2006 trebuie coroborata cu cea cuprinsa in art. 15 alin. 1 din Legea nr. 8/1996, modificata si completata, potrivit careia "constituie comunicare publica orice comunicare a unei opere [...], facuta intr-un loc deschis publicului sau in orice loc in care se aduna un numar de persoane ce depaseste cercul normal al membrilor unei familii si al cunostintelor acesteia...
Cititi mai mult aici:
www.avocatnet.ro/content/art...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrebare adpfr boulevard boulevard Buna ziua. avem un bar in centrul istoric. In conditiile in care avem autorizatia UPFR UCMR-ADA si CREDIDAM de ce mai trebuie sa platim si adpfr? in momentul ... (vezi toată discuția)
Cui platesc pt muzica??? ContSters94154 ContSters94154 am un bistro si tot apar noi \"domni\" care pretind bani pe motivul ca este muzica ambientala. am facut deja un contract si platesc pt asta la ceva uniune cu ... (vezi toată discuția)
Muzica in discoteca sau pe cd erich erich Buna, Nu stiu exact cum sa intreb, dar incep asa: in germania exista Organizatia GEMA. Aceasta organizatie apara Artisti, casele de Discururi, Scriitorul ... (vezi toată discuția)