avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 234 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... cand este bine sa-l anunt pe sotul meu ca divortez
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

cand este bine sa-l anunt pe sotul meu ca divortez

Am inaintat actele pentru divort si nu stiu cand este bine sa-i spun sotului meu. El nu este de acord cu divortul. Ma gandeam ca este omeneste sa-i spun dar ori de cate ori deschideam acest subiect ma respingea si-mi spunea sa nu deschid acest subiect. Eu am inaintat actele si astept sa vad ce trebuie sa fac. S-a mai confruntat cineva cu o astfel de situatie?
Cel mai recent răspuns: michi , utilizator 11:36, 31 Octombrie 2005
astazi am terminat divortul pe care l-a introdus sotia .Gandeste-te de doua ori pana sa actionezi.Poate fii foarte DUREROS...PERSONAL SIMT CA INEBUNESC...UNEORI VIATA NU ESTE DECAT O GLUMA PROASTA...
Cat a durat procesul si cate termene ati avut?
Ciudat ca tu esti cel care nu ai fost de acord cu divortul. Ma gandeam ca asa cum simti tu cred ca asa simte si sotul meu.
Scrie-mi cum s-a desfasurat procesul daca poti
LA proces am avut BUNUL simt sa accept o culpa comuna desi am facut tot posibilul pentru salvarea FAMILIEI.IN cele din urma am acceptat si ideea ca pentru fericirea sotiei sa ma sacrific si sa accept ca s-a indragostit si ca FAMILIA ,RESPONSABILITATEA fata de fetita noastra de 5 ani,MORALITATEA,tot ceea ce afost frumos intre noi sunt vorbe goale pt. EA...TOTUSI lacrimile copilului meu care ma tinea cu manutele de gat plangand si intebandu-ma "TATI EXISTA DUMNEZEU? TATI EU VREAU SA VINA MAMI ACASA " nu am sa pot NICIODATA sa mi le scot din suflet. MICKAEL
MICKAEL,

Fiind cineva care a trecut acum 2 ani printr-un divort, pot doar sa spun ca maine va fi mai bine. Acorda-ti timp pentru suferinta prin care treci...e normal sa simti asa. Chiar daca unii desconsidera efectele unui divort (mai ales afective). Vei vedea ca viata mai are multe lucruri frumoase sa-ti ofere

anais

Site-ul asta a ajuns mai rau ca emisiunea Din dragoste sau si mai rau Monica...

Alte discuții în legătură

Divort ina-ina-ina ina-ina-ina buna seara!Problema mea este urmatoarea....sunt casatorita de 10 ani am un copil de 6ani jumate....anul trecut am aflat ca sotul meu are o alta relatie....el ... (vezi toată discuția)
Copil fara tata - contract la notar? darkrosee darkrosee Buna ziua, Sper ca am scris la sectiunea potrivita. Imi doresc mult un copil cu un barbat care este insurat si pe care il iubesc. Eu sunt intr-o alta ... (vezi toată discuția)
Aº da valoare lucrurilor, dar nu pentru ce valoreazã, ci pentru ceea ce semnificã Anna2010 Anna2010 Dacă pentru o clipă Dumnezeu ar uita că sunt o marionetă din cârpă şi mi-ar dărui o bucăţică de viaţă, probabil că n-aş spune tot ceea ce ... (vezi toată discuția)