avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 352 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Copil fara tata - contract la notar?
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Copil fara tata - contract la notar?

Buna ziua,

Sper ca am scris la sectiunea potrivita. Imi doresc mult un copil cu un barbat care este insurat si pe care il iubesc. Eu sunt intr-o alta relatie si nu imi doresc un copil cu acest barbat cu care urmeaza sa ma casatoresc . Stiu ca pare de condamnat , dar am discutat cu barbatul insurat sa facem un copil si vrem amandoi ca el sa nu aiba nicio pretentie la acest copil in sensul ca nu vreau sa il oblig la pensie alimentara,el daca va dori sa il ajute, il va ajuta fara sa stie nimeni si am mai convenit sa nu divulge la nimeni ca este copilul lui si nici eu sa nu divulg, copilul ramanand in grija mea. Am convenit acest fapt cu el verbal si as dori sa stiu daca pot face un act la notar in care sa ne obligam la aceste lucruri adica sa nu divulgam ca avem un copil impreuna si sa scriem in act ca nu imi doresc nicio pensie alimentara sau alte pretentii banesti din partea lui, ceea ce este adevarat- eu imi doresc doar copilul cu el pt. ca il iubesc nespus de mult si nu imi doresc banii lui. Intrebarile mele sunt: pot face vreun act in acest sens? Si am putea sa scriem in act de exemplu ca daca eu divulg, sa il despagubesc cu o suma mare de bani si el la fel daca divulga, sa ma despagubeasca? Nu este un act prin care il decad din drepturile parintesti pt. ca nu sunt instanta judecatoreasca, ci doar vrem sa pastram un secret si acest lucru sa fie scris intr-un act, vrem sa avem vieti diferite pt. ca amandoi suntem cu parteneri diferiti si nu vrem sa ranim persoanele cu care traim si ne dorim sa avem acest copil si prin acest act vreau sa ii demonstrez ca nu sunt vreo Vica Blochina care sa il caute pt. bani pe tatal copilului prin intermediul acestuia. VA ROG AJUTATI-MA CU UN RASPUNS intrucat sunt disperata, imi doresc acest copil enorm cu acest barbat. Daca exista vreun avocat sau notar care poate gasi solutia acestei probleme, va rog sa imi scrieti un numar de contact sau adresa de email si orasul din care sunteti pt. a va putea cauta. Si inca o intrebare: daca este posibil sa facem la notar sau la avocat totusi acest act prin care sa ne promitem unul altuia ca pastram acest secret si barbatul cu care urmeaza sa ma casatoresc va fi trecut pe certificatul de nastere al copilului, fac ceva ilegal? Pt. ca in acel act va fi specificat faptul ca promit sa nu spunem ca avem un copil impreuna si totusi alt barbat il recunoaste. Sau recunoasterea de catre alt barbat al copilului altui barbat este ceva legal? MULTUMESC ANTICIPAT!
Ultima modificare: Marți, 5 August 2014
darkrosee, utilizator
Nici eu nu stiu daca ati ales sectiunea potrivita pt acest subiect :)
Nu, nu puteti incheia niciunde un astfel de.. act.
Daca nu va doriti un copil cu omul cu care urmeaza sa va casatoriti , casatoria e clar, un pas gresit.
Nu e ilegal sa fie recunoscut copilul de un alt barbat, daca nu ati fi casatorita cu acesta, barbatul ar putea contesta oricand recunoasterea, daca ati fi casatoriti actiunea ar fi de tagada a paternitatii, bine ca sub noul cod o poate face si dupa 3 ani cat ar fi termenul daca afla ca nu e copilul lui.
VA ROG AJUTATI-MA CU UN RASPUNS intrucat sunt disperata, imi doresc acest copil enorm cu acest barbat

Nu va poate impiedica nimeni sa aveti un copil cu acest barbat, o puteti face si impotriva vointei lui daca tineti neaparat, cu adevarat groaznic mi se pare sa il lasati pe omul cu care va veti casatori sa traiasca in minciuna si premeditati treaba asta. Nu e corect nici fata de copil.
E pueril sa credeti ca veti pastra secretul..

Faceti copii cand o sa gasiti un barbat adevarat, pregatit sa fie si sot si tata si luati hotarari dupa ce se aseaza fluturasii care zburda acum prin stomac. Ceea ce vreti acum - sa ramaneti insarcinata cu un barbat insurat, sa va casatoriti cu altul pe care sa-l prostiti pe viata - sunt doar manifestari ale zicalei hormonu' bate neuronu' care trec, e chestie de timp. Prin acel acord partenerul dvs. casatorit nu vrea decat sa isi ia masuri de siguranta ca nu se va afla niciodata. Daca vreti sa ii demonstrati ca nu umblati dupa bani inseamna ca are destui cat sa incerce sa ii puna la adapost de un eventual urmas in plus.

Sa va ia un ursulet, ca simbol e acelasi lucru: aveti de la el ceva de strans in brate.
Domnişoară, prin ceea ce doriţi să faceţi vă pregătiţi o viaţă în minciună; subconştientul va lucra şi veţi fi apăsată toată viaţa , fără să vă daţi seama.
ªi cum vă veţi putea uita în ochii soţului dvs., când îl va drăgăli pe copilul despre care crede că e a lui?
Dacă îl iubiţi atât de mult pe bărbatul însurat şi vă doriţi un copil cu dânsul, acţionaţi ca atare, dar renunţaţi la relaţia oficială, aşa veţi fi sinceră şi cu dvs., şi cu prietenul dvs. şi cu copilul.
Ultima modificare: Miercuri, 6 August 2014
Martonze, utilizator
Nu este vorba ca imi umbla hormonii, ci doar doresc sa am un copil cu barbatul pe care il iubesc. Stiu ca e de condamnat in conditiile in care ma casatoresc cu alt barbat - care este pregatit sa fie si tata si sot, dar nu vreau copil cu acesta pt. ca nu il iubesc. Ma casatoresc cu el ca acest copil sa aiba un tata si sa il iubeasca ca si cum ar fi al lui.
De ce nu l-ati creste singura :-/ La asta nu v-ati gandit? Presupunand ca v-ar reusi farsa asta, viitorul v-ar putea aduce complicatii juridice serioase: divort, partaj, tagada paternitate...
Ultima modificare: Miercuri, 6 August 2014
Ares-3, moderator

Alte discuții în legătură

Buna sotul vrea sa ne despartim dar nu prin divort fiecare sasi vada de viata lui Elena lenuta antonia Elena lenuta antonia Sotul vrea sa ne despartim dar fara divort eu va trebui sa plec de aici unde locuiesc .locuiesc cu mama lui(soacra)avem si un copil impreuna el este mai mult ... (vezi toată discuția)
Cand este bine sa-l anunt pe sotul meu ca divortez anonim anonim Am inaintat actele pentru divort si nu stiu cand este bine sa-i spun sotului meu. El nu este de acord cu divortul. Ma gandeam ca este omeneste sa-i spun dar ... (vezi toată discuția)
Vreau sa plec de acasa! ContSters295418 ContSters295418 Buna!Am 17 ani si vreau sa plec de acasa.Nu ma mai inteleg deloc cu parintii si vreau sa plec la iubitul meu care este major.Nu as vrea sa pateasca nimic el ... (vezi toată discuția)