avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 651 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Legea 487/2002 legea sanatatii mintale si a protectiei ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Legea 487/2002 legea sanatatii mintale si a protectiei persoanelor cu tulburari psihice

Conform art 44 si urmatorarele in anumite cazuri poate fi dispusa internarea medicala nevoluntara.
Cand am solicitat organelor de politie efectuarea unor astfel de demersuri fata de o persoana turbulenta din cartier (consumator in exces de alcool - chiar si spirt - , zilnic, violent verbal fata de vecini, cu multe amenzi la activ, care cand nu bea, lucru care se intampla exceptional, tremura din toate incheieturile) acestia mi/au spus ca in primul rand nu pot nici sa se gandeasca la vreo masura pana cand nu isi plateste asigurarile sociale si amenzile (acesta nu are niciun venit!!).
atitudinea politistului vi se pare abuziva sau exista un temei in acest sens? legea nu distinge daca are platite sau nu asigurarile.

multumesc
Cel mai recent răspuns: dislexic , utilizator 09:08, 10 Noiembrie 2011
~ Conținut șters la cerere ~
intr-adevar asta fac politistii in mod regulat de vreo 5 ani din cate stiu.ii aplica sanctiuni, insa acest lucru se dovedeste ineficient daca sta la mama lui si nu are venituri. aceasta de asemenea este supusa abuzurilor. cu privire lainlocuirea amenzii cu munca in folosul comunitatii nu stiu in ce masura se poate executa si nu stiu cum va rezolva problema cu alcoolismul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Toxicoman dislexic dislexic Buna seara! X consuma in exces alcool si locuieste impreuna cu mama sa. Periodic fura din gospodarie, o agreseaza pe mama sa si are o atitudine sfidatoare ... (vezi toată discuția)
Accident auto fara victime cu acool 0.04 calinic sinai calinic sinai am inchiriat un automobil pe care l-am lovit din vina mea intrand in viteza prin derapaj cu roata stanga fata intr-o bordura de pod pe un drum judetean pe timp ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! poate da politia locala amenzi pentru ceea ce ei sustin ... Lumyna Lumyna Buna ziua! poate da politia locala amenzi pentru ceea ce ei sustin ca sunt sesizari nefondate? precizez ca am un vecin care nu respecta programul de odihna al ... (vezi toată discuția)