avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 241 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii declaratii cas, sanatate , somaj
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

declaratii cas, sanatate , somaj

buna ziua,
va rog sa-mi spuneti daca pentru societati cu 1-10 angajati si pentru IMM-uri se mai depun declaratiile pentru cas la casele de pensii, respectiv pentru sanatate si somaj.Cred ca este vorba de declaratia 102.
Cel mai recent răspuns: Adriana * , Consultant resurse umane 09:21, 21 Noiembrie 2011
Au obligaţia să depună declaraţia D112 următoarelle categorii de persoane: persoanele fizice şi juridice care au calitatea de angajator, precum şi entităţile asimilate angajatorului, care au calitatea de: plătitori de venituri din activităţi dependente, venituri de natură salarială şi asimilate salariilor atât pe perioada în care persoanele fizice, rezidente sau nerezidente, îşi desfăşoară activitatea, cât şi pe perioada în care beneficiază de concedii medicale şi indemnizaţii de asigurări sociale de sănătate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratii cass onis08021 onis08021 am o nelamurire daca am un angajat care are domiciliul in alt judet declaratiilie le depun pt el la cass din judetul unde are domiciliul? iar declaratia 102 ... (vezi toată discuția)
Oug 13 - urgent balint lucia balint lucia Buna ziua, revin cu un subiect care a mai fost discutat pe forum , dar am unele nelamuriri.Am incadrat o persoana conform oug 13/2010, am obtinut adeverinta de ... (vezi toată discuția)
Obligatiile fiscale ale cabinetelor de medicina de familie Cristina Vasile Cristina Vasile Buna ziua, As avea nevoie si eu de niste raspunsuri: 1. ce declaratii depune la Administratia Financiara un medic care are un cabinet de medicina de ... (vezi toată discuția)