avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 572 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Modificare salariul minim
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Modificare salariul minim

Buna ziua,

Va rog sa-mi spuneti pentru modificarea salariului minim de la 540 lei la salariul de 1000 lei ce documente se intocmesc pentru ITM.

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: CrinaV , utilizator 17:16, 5 Octombrie 2008
salariul se modifica prin act aditional la c.i.m., intocmit in doua ex. din care unul se depune la ITM, urmind ca acestia sa opereze in cartea de munca modificarea
Nu este necesar sa se faca o decizie in acest sens?
CrinaV a scris:

Buna ziua,

Va rog sa-mi spuneti pentru modificarea salariului minim de la 540 lei la salariul de 1000 lei ce documente se intocmesc pentru ITM.

Multumesc!



Orice modificare a unuia dintre elementele cuprinse în informare în timpul executării contractului individual de muncă impune încheierea unui act adiţional la contract, într-un termen de 15 zile de la data încunoştinţării în scris a salariatului, cu excepţia situaţiilor în care o asemenea modificare rezultă ca posibilă din lege sau din contractul colectiv de muncă aplicabil. Prin urmare, se fac decizii de majorare, intrucat modificarea salariului a intervenit datorita aparitiei HG nr.1051/2008.
Multumesc foarte mult !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Chiar se modifica salariul la 600 lei, facem acte aditionale? liliua2008 liliua2008 buna ziua si La Multi Ani! Va rog sa-mi spuneti chiar se aplica Hot. nr.1051 din 10.09.2008 conform salariul minim se modifica la 600 lei? pana cand trebuie ... (vezi toată discuția)
Decizie?sau act aditional?sau amandoua? deni15 deni15 cand un salariat trece la o alta transa de vechime, ii faci decizie ?sau act aditional? fiind o modificare la contract mai exact se modifica ... (vezi toată discuția)
Decizie la itm? florentyna florentyna am si eu o intrebare: societatea unde lucrez isi tine singura cartile de munca. am in decembrie o crestere salariala pt un angajat. am depus declaratiile la ... (vezi toată discuția)