avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 740 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... 2 plangeri NUP
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

2 plangeri NUP

Sunt proprietarul unui bar. In luna februarie 2011 , in localul meu ,a avut loc un scandal , cu urmatoarele consecinte :
- spitalizarea partii vatamate (80-90)zile ;
- arestarea preventiva (cu masura mentinerii pana in prezent ), a celor 2 inculpati
Dupa efectuarea cercetarilor si anchetei , s-a dispus trimiterea in judecata a celor 2 inculpati si NUP , fata de mine .
La data de 02 06 2011 , dupa plangerea formulata de catre partea vatamata , impotriva rezolutiei data de catre procuror , s-a dispus de catre PRIM-PROCURORUL PARCHETULUI , constituirea unui nou dosar de C.P. a mea
La data de 31 08 2011 , mi-a fost comunicata rezolutia Parchetului de NUP si in cel de-al doi-lea dosar , al aceleiasi cauze .
La data de 28 11 2011 , am fost citat , in calitate de INTIMAT-FAPTUITOR , la TRIBUNAL ???
V-as ruga , cu respect , sa-mi dati cateva detalii , refiritoare la aceasta speta , pentru ca nu iteleg mai nimic ( ce se urmareste , care e procedura , etc .)
VA MULTUMESC !
Cel mai recent răspuns: adys98 , utilizator 15:33, 2 Decembrie 2011
Cel care a facut plangerea impotriva dumneavoastra a fost nemultumit de solutia data de catre Parchet si a atacat solutia de neincepere a urmaririi penale in instanta, in baza art 278, indice1 Cod procedura penala. Despre ce se poate intampla nu pot sa va dau prea multe detalii pentru ca nu cunosc dosarul cauzei. Acesta este motivul pentru care ati primit citatie de la instanta.
....este vorba de a doua plangere , in aceiasi cauza !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plingere impotriva rezolutiilor sau ordonantelor procurorului de netrimitere in judecata adys98 adys98 In urma cu aprox. un an , mai precis pe 13/02/2011 , a avut loc un scandal , in baruletul pe care-l detin . La izbucnirea conflictului , se aflau in ... (vezi toată discuția)
Citarea inculpatului dupa rezolutia neiceperea urmaririi penale deucu consulting deucu consulting speta este urmatoarea:x dupa ce a fost anchetat de catre politie,ascultat de parchet primeste prin posta rezolutia parchetului accea de neincepere a urmaririi ... (vezi toată discuția)
Plangere impotriva rezolutiilor sau ordonantelor procurorului de netrimitere in judecata liviu- liviu- Salut.In urma unui accident auto din care a rezultat vatamarea corporala sa intocmit dosar de cercetare penala pt infractiunea prev.de art.184 alin.1si3 c.p. ... (vezi toată discuția)