avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 607 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Recuperare dauna RCA - Bulgaria
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Recuperare dauna RCA - Bulgaria

Am avut un accident in Bulgaria la inceputul anului in urma caruia au fost implicate masina noastra (inmatriculata in Romania) si trei masini inmatriculate in Bulgaria.
Acum am primit decizia de la tribunal ca a fost vina unuia din soferii Bulgari.
Cum fac sa imi recuperez dauna de la firma ce l-a asigurat pe soferul bulgar (Lev Ins)? Trebuie sa ma adresez la firma la care am eu RCA-ul in Romania, sau trebuie sa ma adresez direct firmei bulgaresti?
Cel mai recent răspuns: Insurance Logistics Team , Consultant asigurari 08:32, 8 Decembrie 2011
Normal si firma ta,trebuia sati asgure reparatia,dar de regula trebuie sa faci un drum in Bulgaria,daca firma aceea nu are reprezentanta si in Romania.
Va informati la BAAR despre corespondentul acestora in Romania si astfel puteti deschide dosar de daune. Insa va atentionez ca va dura destul de mult pana ve-ti primi despagubiri.
Puteti verifica corespondentul daca aveti datele din cartea verde la adresa de mai jos sau puteti suna in cazul in care nu gasiti dumneavostra si vi se vor oferi informatii. [ link extern ] /
Ultima modificare: Joi, 8 Decembrie 2011
Insurance Logistics Team, Consultant asigurari

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata dauna accident rutier Adi1968 Adi1968 Buna ziua În urma unui accident rutier cu un cetatean bulgar, suferit în data de 24.02.2017 am contactat societatea de asigurare din Romania corespondenta ... (vezi toată discuția)
Problema recuperare dauna de la asigurator(i) stefanjr stefanjr Am avut ghinionul ca masina pe care o detin sa fie lovita de o masina inmatriculata in Bulgaria si a carui sofer avea asigurare RCA/Carte verde de Bulgaria pe ... (vezi toată discuția)
Am fost lovit de o masina inmatriculata in bulgaria, rca-ul meu este expirat leorot leorot buna seara, astazi am fost lovit de o masina inmatriculata in bulgaria, din vina lui, pe care si-a recunoscut-o. eu am rca expirat. pot sa imi repar ... (vezi toată discuția)