avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 645 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... despre familie
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

despre familie

buna ziua! sunt divortat in curs de casatorie ,vreau sa intreb daca sunt executat silit de banca din momentul casatoriei datoriile pe care le am acum eu se vor rasfrange si asupra viitoarei mele sotii? in sensul ca i se va opri din salariu sau mai sriu eu ce...multumesc anticipat si sarbatori fericite tuturor!
Cel mai recent răspuns: ioanborza , utilizator 12:06, 30 Decembrie 2011
Nu, datoriile sunt proprii ale dvs.. sotia si bunurile ei, nu vor fi afectate. Atentie la ce dobanditi in comun, creditorul poate cere partajul bunurilor pt a putea executa silit partea dvs.
Puteti opta pt regimul separatie de bunuri care presupune ca fiecare dintre soti este proprietar exclusiv asupra bunurilor dobandite inainte de incheierea casatoriei, precum si a celor pe care le dobandeste in nume propriu dupa aceasta data.
multumesc frumos,La Multi Ani 2012!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizatie de constructie doar pe numele meu ionescumaria13 ionescumaria13 In 2008 ,casatorita,am obtinut o autorizatie de constructie pt o cladire, pe numele meu .Ulterior am divortat ,in 2012.Cladirea e edificata dar nu e intabulata ... (vezi toată discuția)
Bun dobandit inaintea casatoriei ana_lucia ana_lucia buna seara.as dori sa stiu daca sotia are vre-un drept la apartamentul sotului daca acesta il detine dinaintea casatoriei.va multumesc (vezi toată discuția)
Casatorie cu preluare datorii la banca?! Ion Soldat Ion Soldat Buna ziua, doresc sa ma casatoresc cu o persoana care are un credit de nevoi personale fara ipoteca la banca, neplatit de 7 luni. Are pensie, nu are alte ... (vezi toată discuția)