avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 615 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Fisa de evaluare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Fisa de evaluare

As dori un model - fisa de evaluare pentru personalul contractual si functionari publici din primarii. De unde as putea descarca un model?
Ultima modificare: Miercuri, 4 Ianuarie 2012
Birdean, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:33, 4 Ianuarie 2012
pentru functionarii publici :
[ link extern ]
pentru personal contractula gasiti aici
[ link extern ]

Aveti grija ca fiecare Minister ar trebui sa aibe un Regulamentul privind evaluarea performantelor profesionale individuale, promovarea si avansarea personalului contractual din aparatul propriu ....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fisa evaluare functionari publici si contractuali 2012 ana_florina ana_florina Va rog daca se poate sa ma ajutati cu modele de fise de evaluare functionari publici si personal contractual. Va multumesc (vezi toată discuția)
Evaluare contractuali IORDANA IORDANA Buna ziua si La Multi Ani As dori o lamurire daca se poate. Conform Legii Fantastice 330/ 2009 s-a abrogat lgislatia specifica de evaluare a performantelor ... (vezi toată discuția)
Model fisa de evaluare performante salariat larisacat larisacat As ruga frumos sa-mi trimiteti modele pentru Fisa de evaluare performante salariat pentru mai multe categorii de personal - secretare, nurse, infirmiere, ... (vezi toată discuția)