avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 505 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... perioada determinata
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

perioada determinata

un fost angajat cu 3 perioade consecutive pe perioada determinata , insumand mai mult de 3 ani poate fi reangjat tot pe perioada determinata dupa un interval de timp?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:29, 11 Ianuarie 2012
conform codului muncii intre aceleasi parti se pot incheia succesiv cel mult 3 contracte individuale de munca pe durata determinata iar contractele individuale de munca pe durata determinata incheiate in termen de 3 luni de la incetarea unui contract de munca pe durata determinata sunt considerate contracte succesive si nu pot avea o durata mai mare de 12 luni fiecare.
Da, poate fi posibila angajarea acestuia tot cu un astfel de c.i.m. dar numai dupa o perioada mai mare de 3 luni de la data incheierii ultimului c.i.m. ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prelungire contract perioadă determinata mai mult de 36 luni hr_band hr_band Buna ziua, Care sunt situatiile in care un contract pe perioada determinata poate fi prelungit pe o perioada mai mare de 36 luni?mentionez ca este o ... (vezi toată discuția)
Cim perioada determinata Teo-DorA Teo-DorA Am un CIM pe perioada determinata care urmeaza sa inceteze la 1 sept. a.c., au fost incheiate 3 contracte consecutive intre aceleasi parti iar ultimul a fost ... (vezi toată discuția)
Art 80-82 codul muncii mmarianne mmarianne Buna seara, Studiind noile modificari aduse Codului Muncii m-am lovit de o problema referitoare la durata CIM -pe durata determinata. Si anume: art. 82: `` ... (vezi toată discuția)