avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 640 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Testul de Rationament Logic INM 2012
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Testul de Rationament Logic INM 2012

Buna , am considerat util crearea unui topic distinct pt testul de rationament logic , mai ales avand in vedere eventuala pondere a acestuia .....
Ce tehnici folositi in rezolvarea testelor de rationament , analitic , logic , text scris
?
Cat timp alocati pregatiirii pt ex de rationament ?

Ce carti folositi pt pregatire ?

Ce parere aveti despre ex de rationament logic de anul acesta , o sa fie mai dificil , sau la fel ?

Cel mai recent răspuns: ContSters184698 , utilizator 16:56, 11 Ianuarie 2012
Buna! nu stiu cat ne va ajuta acest test de rationament ca prima proba, dar daca asta este muzica suntem nevoiti sa dansam dupa ea sau sa abandonam...nu noi stabilim piesele:(. Faptul ca se va sustine inainte de sub. din drept cred ca este un stres in plus, oricum(din experienta proprie) esti stresat ca nu iti mai amintesti nu stiu ce chichita si repeti inainte...acum mai este si stresul asta.
Cred ca prin mult antrenament se poate ajunge la un rezultat bun si la logica....personal cred ca totul sta in exersat, pt ca daca te uiti in ghidul ala de indrumare fiecare capitol are o oarecare formula si prin mult exercitiu se descopera si cai mai usoare de rezolvare.
Eu nu voi incepe de acum sa fac teste de acest gen desi trebuie sa recunosc ca m-am panicat aseara cand am vazut noutatile in materie de admitere. Cred ca mai in primavara le va veni randul lor pe lista mea:)
Mult spor!
1. Tehnica gandirii logice
2. Nu stiu cat timp ca nu m-am cronometrat... dar la pretestare m-am incadrat in timp (ba chiar mi-a ramas si timp)
3. Nicio carte... pura inspiratie logica :)) (s-a afisat pe site-ul inm-lex.ro de vreun an jumatate un document pdf cu metode de rezolvare unor astfel de teste, nu l-am citit ca nu am avut rabdare si mi se pare inutil, oricum nu vei intelege din el :))... probabil mai este si acum pe site)
4. Parerea mea, e ca se va da mai dificil

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Anunt inm - pretestare avand ca obiect un test de verificare a rationamentului logic ContSters119945 ContSters119945 Nu stiu daca a mai fost postat, asa ca imi cer scuze daca exista un alt post cu privire la anuntul facut de INM. Mai jos am sa postez extracte din ... (vezi toată discuția)
Stiti cand se afiseasa lista participantilor la pretestarea inm 2011 ClydeS ClydeS M-am inscris la Univ D.Cantemir pt sustinerea testului de rationament logic inm 2011 si inca nu vad nicio afisare a repartitiei participantilor.Sunt eu prea ... (vezi toată discuția)
Testare psihologica ddaannyy ddaannyy ce parere aveti despre testarea psihologica care urmeaza testului grila? este cineva pe aici care stie cam cum se desfasoara si ce teste sunt? (vezi toată discuția)