avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 558 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Permis de conducere suspendat, plangere ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Permis de conducere suspendat, plangere contraventionala

buna tuturor ,ma deplasam in oras, mi-a iesit un ciine in fata de dupa masini, am tras volan+frina. si cum a nins astazi si era un pic de zapada pe jos am derapat putin si m-am trezit pe banda de pe contrasens.(contrasens cu 2 benzi). am stat 30 secunde pe avarii acolo pe contrasens si am decis sa plec usor pe prima banda de pe contrasens caci urma semafor si masinile erau in coada deja pe banda mea, gindu-ma ca ajung pe o straduta mica care urma in 30 m si intorc acolo. in timpul asta a venit o masina de politie din fata, m-a oprit, legitimat, verdict: am circulat pe contrasens si 60 zile fara permis. nu aveam nici un act la mine, am incercat sa ii explic omului despre ce e vorba, mi-a facut procese verbale, nu am semnat nimic si cam asta e.intrebarea eL: banuiesc ca o sa imi vina pv acasa (la parinti ca acolo e adresa de buletin) si in instanta pot avea cistig de cauza eventual cu un martor daca e cazul . multumesc anticipat: precizez si ca am stat pina au plecat politistii si nu au adus pe nimeni ca martor sa le semneze faptul ca eu refuz sa semnez pv, este asta un motiv suficient de anulare a pv ,o zi buna tuturor
Incerci proba cu martori la contestatie si spui adevarul poate ai noroc de un judecator intelegator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme dupa completarea constatarii amiabile akasue akasue Salut tuturor =D> , foarte interesant forumul, felicitari. Sunt nou pe aici - este primul meu subiect. Incerc sa explic cat mai bine subiectul : Eu, ... (vezi toată discuția)
Accident cu daune materiale si victime ranite usor Bora Irina Bora Irina Acum 2 sapt s-a petrecut urmatorul accident: Pe un carosabil umed, soferul autoturismului in care ma aflam a trecut de pe banda 2 pe banda 1, moment in care a ... (vezi toată discuția)
Accident auto, nu vreau sa inmanez rca-ul kartush1977 kartush1977 Salutare catre toti membri forumului..pe aceasta cale cer ajutorul celor avizati in urmatoarea problema: am fost implicat intr-un accident de circulatie mai ... (vezi toată discuția)