avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 376 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Permis auto retinut 30 zile
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Permis auto retinut 30 zile

la inceputul anului mi sa retinut permisul pe o perioada de 30 zile ...cauza retineri a fost ca... am avut parte de un accident minor ...cineva neacordandumi prioritate ma izbit in partea dreapta fata si mi.a indoit aripa...am ajuns la o intelegere cu respectivul...insa pana a doua zi cand urma sa mergem sa vedem cat costa reparatia etc....tipul sa razgandit si sa dus la politie declarand accidentul....politia a asteptat bineinteles sa expire cele 24 de ore in care trebuie declarat accidentul si apoi am fost invitat la sectie...acolo mi sa intocmit proces verbal ,mi sa retinut permisul pe 30 zile si amenda de 140 lei in 48 ore....bineinteles mi sa dat si dovada de circulatie pe 15 zile....am contestat procesul verbal si am contestat si in instanta....acum vreau sa intreb ..ce sanse credeti ca am sa mi se anuleze sanctiunea primita?
Cel mai recent răspuns: eugen68octavian , utilizator 14:46, 22 Ianuarie 2012
Daca intelegerea a fost verbala, politia a procedat legal . Nu cred ca aveti sanse, daca celalalt nu recunoaste ca a avut loc o intelegere amiabila.
Trebuia să completaţi formularul de pe poliţa RCA sau să-i luaţi asigurarea. Verba volant...Adică vorbele zboară, ceea ce este scris rămâne. Nu aveţi nicio şansă.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tamponare usoara DAN0744509925 DAN0744509925 am fost lovit usor de o masina cu numar bulgaresc (a indoit aripa spate-trebuie remediata la tinichigiu auto).pe data de 29.07.2012 ora 22. a doua zi am ... (vezi toată discuția)
Nu am anuntat accidentul la politie poe.aly poe.aly Buna ziua, Spuneti-mi, va rog, cum sa porcedez in cazul urmator: Am fost accidentata din spate de o masina. Masina mea nu a patit nimic, dar cealalata are ... (vezi toată discuția)
Incident în trafic soluționat dubios. am șanse dacă fac plângere contravențională? ionut.boala ionut.boala Zilele trecute am fost implicat intr-un accident rutier minor fara victime. Eu ma deplasam pe prima banda,si brusc mi.a aparut in fata un autoturism. Am franat ... (vezi toată discuția)