avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 397 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate baze date foxpro
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

baze date foxpro

cine ma poate ajuta si pe mine cu un proect foxpro pentru atestatul la info. tema ar fi "gestionarea unei firme care produce articole de imbracaminte". lucrare in sine o realozez eu , dar vreau sa stiu la ce foloseste aceasta baza de date , adica ce avantaje ar fi daca utilizeaza cineva aceasta baza de date raportate la vechile liste in word sau in registre.
daca ma poate ajuta cineva sa imi lase un mail la adresa raducan_p30@yahoo.com.
multumesc mult
Cel mai recent răspuns: trope_doi , utilizator 16:45, 24 Ianuarie 2012
La ce foloseste? La evidentierea si aflarea, in timp scurt, a informatiilor cu privire la stocul de articole, la stocul de materii prime, la cantitatea vanduta, la numarul comenzilor; furnizori etc
E mai avantajoasa deoarece interogatiile ajuta la aflarea in timp scurt a informatiilor - mai repede decat cu ajutorul tabelelor in Word si chiar in Excel, si sa nu mai vorbim despre registre...

In asemenea baze de date - dupa ce au fost create - pot fi adaugate date, pot fi modificate, sterse; datele introduse pot fi organizate dupa mai multe criterii si accesul la aceste date e mai rapid, si prin interogari sunt extrase datele necesare... Pot fi generate rapoarte, poate fi modificata structura bazei de date (modificarea ”capului de tabel” prin introducerea unei noi rubrici, ca exemplu), poate fi schimbata pozitia unei rubrici; poate fi vizualizata baza de date.

Pentru a realiza o baza de date cu ”profilul” amintit e necesar sa alcatuiti structura: capul de tabel, altfel spus, si mai apoi sa stiti exact ce informatii doriti sa obtineti prin interogari: furnizori si cantitate materie prima de la acesti furnizori, cantitate materie prima per total, stocul ramas, productia realizata, produse vandute, preturi materiale, preturi produse finite, adaos comercial etc...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reglare stoc ioana b ioana b am nevoie urgent de un raspuns. cum pot sa-mi reglez stocul daca am un produs care imi apare pe lista de inventar cu +1buc la un pret x si acelasi produs la ... (vezi toată discuția)
Reduceri comerciale ulterioare mirela123456 mirela123456 Cum se procedeaza conform noilor reglementari, daca o reducere comerciala se primeste ulterior materiei prime, iar materia prima mai exista in stoc partial si ... (vezi toată discuția)
Model "plan de reparatii" si "buget venituri-cheltuieli" la asociatia de proprietari George Staicu George Staicu Asociatia noastra urmeaza sa organizeze in aceasta luna o Adunare Generala in care urmeaza sa se prezinte si aprobe Bugetul de Venituri - Cheltuieli pt 2011 si ... (vezi toată discuția)