avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 766 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... vizita copil in casa - proprietatea socrului
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

vizita copil in casa - proprietatea socrului

Eu si sotia avem domiciliul din buletin la adresa unde stau parintii mei. Noi nu locuim la acea adresa.....ci in apartamentul socrului meu. Avem si un copilutz de 1 an si 9 luni. Intrebarea mea este daca sotia imi se poate interzice accesul in apartamentul unde sta si copilul meu...pe motiv ca este apartamentul tatalui ei? Si daca da....ce pot sa fac ca sa iau copilul de acolo....sau sa fiu langa baiat. Mentionez ca nu are un motiv pt care face treaba asta...ci doar ca nu ne intelegem in anumite privinte. M-ar interesa cateva sfaturi cu privire la metodele legale pe care le am.....ca asa sunt si alte metode.....dar consider ca suntem oameni..nu animale.
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: CostyC , utilizator 20:10, 3 Februarie 2012
Daca sunteti separati in fapt sau divortati (sau copilul este dintr-o relatie de concubinaj), solicitati prin instanta un program de vizita minor si legaturi personale cu acesta din urma, Actiunhea o intemeiati pe dispozitiile NC si art.8 din CEDO. Sigur veti avea sanse sa va vizitati copilul..Succes.
Multumesc de raspuns. Nu suntem separati...nici divortati.....ci doar imi scoate ochii ca e apartamentul tatalui ei si ca eu nu am ce cauta acolo daca nu vrea ea. Ce pot face?....sa iau copilul si sa ma mut cu el unde am domiciliul?....as putea face acelasi lucru..il iau cu mine acolo si ii interzic sa il vada....exact cum face si ea in apartamentul tatalui ei.....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie alimentara pensiealimentara pensiealimentara buna ziua. in urma divortului cu un minor. s-au stabilit urmatoarele lucruri-desfacerea casatoriei de acord comun, pastrarea numelui -stabilirea domiciliului ... (vezi toată discuția)
Custodie copii gabigabonne gabigabonne Urmează sa divorțez, am doi copii unul de 3 ani și altul de 9 ani. În momentul de fata copii stău cu mama la socrii mei. Socrii ar vrea sa-mi interzică ... (vezi toată discuția)
Părăsire domiciliu cu copil minor gabriel32 gabriel32 Buna ziua. Întreb in numele unei prietene: ea, soțul și copilul de un an jumate locuiesc in aceeași casa cu socrii (intrări separate, spațiu separat). ... (vezi toată discuția)