avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 306 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... transcriere certificat grecesc in romania
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

transcriere certificat grecesc in romania

am nascut un copil in grecia are certificat grecesc as vrea sa stiu unde il pot transcrie in romania si ce acte imi trebuie si cat costa pt ca vreau sa ai fac si cetificat romanesc vreau sa stiu daca se poate sa ramana cu amandoua mentionez ca sunt casatorita in grecia si sotul e grec ,ce pot face pentru ai face si certificat romanesc la copil si daca trebuie sa fie ambi parinti la procedura asta. Dupa ce ai fac certificat romanesc vreau sa stiu daca poate benificia de alocatia de stat pt minori in romania,copilul are 3 ani.
Pentru transcrierea certificatului de nastere trebuie sa adresati o cerere la Biroul de evidenta a populatiei din localitatea de domiciliu. Certificatul emis de autoritatile straine va fi valid in continuare si alocatia de stat o veti primi dupa ce veti obtine certificatul si veti depune cerere in acest sens la Directia de Asistenta Sociala din cadrul Primariei localitatii de domiciliu.
Documentele necesare transcriere certificat le gasiti in linkul urmator:
[ link extern ]
[ link extern ]
Proceduri si documente necesare pentru obtinerea alocatiei:
[ link extern ]
[ link extern ]
L.C.
Ultima modificare: Joi, 9 Februarie 2012
Laura Ciobeica, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Competenta divort Maricica Palancianu Maricica Palancianu Regulamentul CE n.2201/2003 art.3, alin.1 lett. a), pct.3 reglementeaza competenta instantelor de judecata in materie de divort in functie de domiciliul ... (vezi toată discuția)
Transcriere certificat de nastere sonia.maria sonia.maria Ce demersuri trebuie facute de ofiterul de stare civila in cazul transcrierii unui certificat de nastere privind un copil care provine dintr-un parinte roman ... (vezi toată discuția)
Dupa divort potate pastra copilul numele meu de fata ? cheran_z cheran_z dupa divort poate pastra minorul numele meu de dupa divort si in dreptul tatalui sa fie trecut numele concubinului ? si dupa ce ai transcriu certificatul ... (vezi toată discuția)