avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 294 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Expertize judiciare şi ... Se poate determina vechimea unui scris?
Discuție deschisă în Expertize judiciare şi extrajudiciare

Se poate determina vechimea unui scris?

se poate determina vechimea unui scris, adica se poate spune daca un act a fost scris azi 13.02.2012 sau in noiembrie 2010?
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 23:57, 23 Februarie 2012
da exista expertize care stabilesc aceste lucruri: fie in functie de vechimea cernelii cu care a fost scris acel inscris cat si in fucntie de vechimea hartiei pe care a fost scris.
hartia e aceeasi, a fost scris cu pix cu pasta(nu cerneala) este o semnatura si o suma, vreau sa stiu daca semnatura a fost scrisa in acelasi timp cu suma, cat costa o astfel de expertiza, in ce conditii si cine o face?
Exista modalitati de efectuare a expertizei cu obiectivele solicitate.
Adresati-va INEC.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Expertiza grafologica robbedoes robbedoes Buna dimineata, Ma poate ajuta cineva cu informatii legate de expertizele grafologice? Concret: - permite tehnica actuala expertizarea prin comparatie a ... (vezi toată discuția)
Verificare a unui inscris - durata de vechime. Just-drept Just-drept Am primit copii de pe un inscris care cica ar fi conform cu originalul. Eu am dubii, cred ca inscrisul acesta este inventat. Am solicitat verificarea ... (vezi toată discuția)
Cat costa o expertiza a unui act falsificat - prin suprapunere de nume-plastografie ? cornaca cornaca Buna ziua am o intrebare, Cunoasteti preturile de expertizare a unor documente ? Ma refer la un act care a fost falsificat prin suprapunere de nume in sensul ... (vezi toată discuția)