avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 209 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale VREAU SA IMI DESCHID UN SALON DE FRIZERIE/ COAFURA
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

VREAU SA IMI DESCHID UN SALON DE FRIZERIE/ COAFURA

Daca imi deschid un salon de frizerie/ coafura in ce functie pot sa ma incadrez?.:"> Sau trebuie sa fac firma pe numele altei persoane pt a putea sa ma angajez?
VA MULTUMESC
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:19, 10 Noiembrie 2008
Legislatia in materie prevede ca asociatul unic poate fi angajatul propriei firme. Puteti sa va incadrati pe ce functie doriti, numai sa aveti in vedere ca pentru anumite functii se cer sa aveti anumite studii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Srl ramonaalina ramonaalina Sunt actionar unic al unui SRL, care are activitatea suspendata de trei ani. Momentan iau somaj. Intrebarea mea este urmatoarea. Cum imi pot pastra somajul, ... (vezi toată discuția)
Contract de comodat adno adno buna ziua !pentru a infiinta o firma - domeniul salon de coafura-frizerie ,nu detin spatiul ,urmeaza sa inchiriez un spatiu: pot incheia un contract de ... (vezi toată discuția)
Manichiură acasa Miha Baidoc Miha Baidoc Buna ziua,doresc să prestez servicii de manichiură acasa,am o cameră disponibilă, imi puteti spune dacă este ok? Stiu ca la salon e nevoie de cameră ... (vezi toată discuția)