avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 476 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Firma ma da in judecata din cauza unei datorii ... am ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Firma ma da in judecata din cauza unei datorii ... am nevoie de avocat la distanta!

Sunt plecata in strainatate si nu pot veni in Romania. Procesul este pe 30 martie. ....Cine imi poate recomanda un avocat bun? In acest caz cum s-ar desfasura consultanta, posibil pe skype? Plata prin transfer bancar??
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:34, 12 Martie 2012
Va recomand sa va uitati pe acest forum la sectiunea consultanti.
Ultima modificare: Luni, 12 Martie 2012
Flavius1984, utilizator
Contractul de asistenta juridica poate fi incheiat si prin orice mijloc de comunicare la distanta, care poate reproduce legal semnaturile partilor. In acest caz, data incheierii contractului este data la care avocatul a luat cunostinta de semnarea contractului de catre client. Se prezuma ca avocatul a luat cunostinta de incheierea contractului la urmatoarele date:
a)data la care contractul a sosit prin fax sau e-mail (semnatura electronica) la sediul profesional al avocatului; daca transmisiunea prin fax are loc dupa ora 19.00, se prezuma ca avocatul a luat cunostinta in ziua lucratoare urmatoare zilei transmisiunii;
b)data primirii contractului semnat prin scrisoare recomandata cu confirmare de primire.
Contractul de asistenta juridica poate lua forma unei scrisori de angajament care sa indice raporturile juridice dintre avocat si destinatarul scrisorii, inclusiv serviciile avocatiale si onorariul, semnata de avocat si transmisa clientului. In cazul in care clientul semneaza scrisoarea sub orice mentiune expresa de accept a continutului scrisorii, aceasta dobandeste valoarea unui contract de asistenta juridica. (extras din Statutul profesiei de avocat)



@ Maria857

Pe sectiunea Consultanti a acesti site gasiti avocati din toate judetele tarii ... contactati pe cineva si vedeti ce va spune ...
www.avocatnet.ro/content/con...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cu cine poate incheia avocatul contractul de asist.si reprezentare juridica? dandanaua dandanaua daca reclamantul dintr-un dosar civil se afla in strainatate, sotul ramas in tara poate incheia, pentru reclamant, contractul de asistenta juridica si ... (vezi toată discuția)
Valabilitatea mandat de reprezentare ca avocat ContSters115731 ContSters115731 Buna ziua.as vrea sa stiu daca un avocat poate reprezenta intr-un proces civil pentru partaj o persoana care este urmarita penal, fugita din tara ca sa nu ... (vezi toată discuția)
Divort N_&_K_43 N_&_K_43 .am imputernicit un avocat sa ma reprezinte intr.un proces de divort in luna aprilie 2011....cum pot afla daca procesul este inaintat,,sau care este stagiul ... (vezi toată discuția)