avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 717 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Nereactivarea unui srl.ce se intampla?
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Nereactivarea unui srl.ce se intampla?

Buna seara,imi puteti spune va rog ce se poate intampla daca nu reactivez firma la finante si la registru comertului?mentionez ca in iunie sunt 3 ani decand am suspendat-o.
v-a multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Ioana-S , utilizator 10:58, 14 Martie 2012
Activitatea se va relua implicit pentru ca dvs. in hotararea A.G.A. de suspendare a activitatii ati mentionat ca se suspenta activitatea pe 3 ani, considerandu-se, daca nu ati mentionat o data anume de inceput, de la data adoptarii acelei hotarari.
Vezi aici: www.avocatnet.ro/content/for... .
Mie, la o intrebare oarecum similara, mi s-a dat alt raspuns. In aceste conditii nu mai stii care-i cel corect!
Ultima modificare: Miercuri, 14 Martie 2012
Ioana-S, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Societate suspendata amizone amizone Ce se intimpla cu o societate suspendata pe o perioda de 3 ani , daca dupa trecerea perioadei, nu actioneaza in nici un fel , adica nu deschide sau lichideaza. ... (vezi toată discuția)
Incadrare juridica KFElena KFElena Buna ziua! Care este incadrarea juridica pentru reactivarea unei societati? Nu stiu si nu vreau sa fac vreo greseala. Am cautat si nu am gasit. (vezi toată discuția)
Reactivare firma suspendata sabina56 sabina56 Buna ziua.As dori sa stiu ce procedura trebuie urmata ptr.a reactiva o firma suspendata in 2009.Ce acte trebuie.Firma are sediul expirat.Multumesc anticipat. (vezi toată discuția)