avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 797 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Masina noua cumparata de la dealer - trebuie sa ...
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Masina noua cumparata de la dealer - trebuie sa platesc taxa de poluare

Buna seara.
In luna ianuarie 2012 am cumparat prin leasing o masina noua, direct de la reprezentanta. Firma de leasing imi cere sa platesc o taxa de poluare.
Aceasta taxa de poluare nu este suspendata in prezent?
Taxa de poluare se achita si in cazul masinilor noi cumparate in Romania si inmatriculata pentru prima data?
Care este temeiul legal al taxei de poluare?
Vedeti raspunsul in link-ul de mai jos.
[ link extern ] /
Suspendarea nu se refera la situatia dvstra,se suspenda pe perioada 31 ianuarie 2012 – 1 ianuarie 2013, prevederile referitoare la calculul şi plata taxei pentru emisiile poluante provenite de la autovehicule datorata in cazul primei transcrieri a dreptului de proprietate in Romania a unui autovehicul rulat inmatriculat inainte de 2007.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa prima inmatriculare alinapascuti alinapascuti Buna,sunt din tm si vreau sa inmatriculez un ford escort din \'93,euro 2.....pe net apar diferite articole in legatura cu taxa....unele spun ca taxa va fi ... (vezi toată discuția)
Timbru mediu andreichirutza andreichirutza Buna ziua. Sunt in posesia unui autovehicul pentru care instanta de judecata a dispus inmatricularea fara plata a taxei de inmatriculare. Fac mentiunea ca ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare autoturism calincimpean calincimpean Buna ziua, am cumparat un autoturism ,,mercedes c 220\\" in decembrie 2012 si am sentinta definitiva pentru inmatriculare fara taxa. Astazi m-am prezentat la ... (vezi toată discuția)