avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 819 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... INCALCAREA DREPTULUI LA PROPRIETATE
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

INCALCAREA DREPTULUI LA PROPRIETATE

Detin in proprietate un teren intravilan.Pe o suprafata din acest teren se afla construit un post de transformare ce apartine SC Electria SA. Din 2005 platesc la primarie impozit pe teren si nu-l pot folosi.Am intentat proces catre SC Electrica ,dar l-am suspendat din cauza articolului 41 (4) din Legea 13/2007. Cum vedeti dvs.aceasta problema?Ce ma sfatuiti sa fac ,pentru ai forta sau sa-mi plateasca chirie sau sa -si mute transformatorul ,intrucat au avantajul acelui articol din legea energiei?
Cu multumiri.
Cel mai recent răspuns: crisflo , utilizator 20:46, 14 Martie 2012
Salut Calin si eu am o situatie asemanatoare.....un stalp de electricitate pe proprietate privata si nu am rezolvat nimic.....dupa multi ani de judecata.......din pacate asta este justitia din Romania...."OARBA"

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stalp de inalta tensiune pe proprietatea mea alexandraz alexandraz Buna ziua! Va rog sa ma ajutati! Pe proprietatea mea de la tara exista un stalp de inalta tensiune(ma refer la un stalp care transporta sute de mii de ... (vezi toată discuția)
Dreptul la proprietate CornelCalin CornelCalin Buna , Sunt proprietarul unui teren ,cu impozit platit,pe care se afla un post de transformare al SC Electrica SA. Suprafata ocupata de postul de ... (vezi toată discuția)
Probleme cu cei de la e-on( electrica) iahim87 iahim87 Pe terenul meu, sunt amplasati 6 stalpi de nergie electrica, dintre care unul este chiar in curte, si dintre ceilalti 5 unul este trasformator. Nu le-am ... (vezi toată discuția)