avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 342 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... facultati neacreditate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

facultati neacreditate

In septembrie 2008 am sustinut examenul de licenta la Universitatea Internationala Deschisa"Tehnoeconomia Europeana". Ulterior am aflat ca aceasta institutie de invatanamt nu este in lista institutiilor acreditate sau autorizate sa functioneze provizoriu conform HG. Este valabila diploma de licenta pe care o detin? Pot sa ma angajez la o institutie de stat cu aceasta diploma?
Cel mai recent răspuns: Szabó Schuller Denes , utilizator 17:01, 10 Octombrie 2019
Daca se afla inafara legii din 2003, nu ar fi trebui ca institutiile responsabile cu asa ceva sa le inchida activitatea?
Sau in Romania poti face orice, inafara legii ca nu iti face nimeni nimic?
Vedem zilnic la stiri arestari pentru diferite infractiuni (incalcari ale legii).
Cum de nimeni nu ia nici o masura referitoare la incalcarea legii de catre aceasta universitate?
Eu inteleg din asta (si oricine altcineva) ca ei nu incalca legea si functioneaza legal din moment ce "legiuitorul" nu le poate face nimic.
Asa ca nu e de mirare ca lumea se inscrie in continuare la aceasta facultate.
Buna tuturor,

citesc si eu cu ochii inlacrimati despre aceasta institutie ce a batjocorit studetimea de azi .... din pacate si eu sunt una dintre nenumaratele victime ale acestei universitati ... locuind in strainatate am crezut ca aceasta institutie imi va fi de mare ajutor .... iar acum mi-am dat seama ca nu e recunoscuta in Anglia ... si de fapt nici in Romania.

Este vreo solutie? Sau pot sa-mi arunc diplomele la gunoi ...
Buna ziua
Ma puteti lamuri si pe mn ffdc deci nu este legala
Am platit prima transa si pana pe 22dec treb sap!atesc urmatoarea.Deci intrun fel e o mare pacaleala ?
Cum a fost posibil ca Bogdán Dumitrascu, zis lector, sa IA banii nostrii fără să saspunda, sa Tina pistolul la capul ministerului educatiei Ecaterina Andronescu fara a fii pedepsit. Noi am aruncat banii in vint. Daca minister ül educatiei nu a luat nici a másra inseamna ca si ea e complice, a primit partea din banii nostrii. Autoritatile trebuia sa sa implice din ofici. Ne mai miram de cazul Caracal? Aceste e tot o ucidere a omului simplu prin Methode moderne in care sunt comlici oamenii statului. Daca nu ár fii asa, ár fii arestat pe Bogdán Dumitrascu pe loc. Am pierdut banii si EU ca toti altii. Imbogatire fara just a cauza a comlicelor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua! m.am înscris astăzi la facultatea centrul internațional ... IULIANA26. IULIANA26. Bună ziua! M.am înscris astăzi la facultatea Centrul Internațional pentru învățământ Superior \"Tehnoeconomia Europeana\", dar tot astăzi am ... (vezi toată discuția)
Pot fi promovata la studii superioare crimea crimea Lucrez in administratia locala si anul acesta adica 2009 am terminat facultatea respectiv Universitatea Spiru Haret specializarea contabilitate informatica ... (vezi toată discuția)
Nu inteleg ordonanta guvernului nr. 10/2009 crystynuta 2 crystynuta 2 Buna ziua! Imi cer scuze daca nu am ales categoria potrivita, dar ma simt putin frustrata si nu stiu ce categorie ar fi trebuit sa aleg, potrivita situatiei in ... (vezi toată discuția)