avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 580 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... conflict de ineterse
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

conflict de ineterse

Sunt membru fondator al unui ONG. M-am retras legal din organizatie in urma cu 2 ani. ONG-ul are un proiect finantat din fonduri europene. se considera conflict de interese in caul in care sunt furnizor de servicii pentru acest ONG in situatia de fata? pana unde coboara limita acestor confilcte de interese?
Cel mai recent răspuns: Daniela Bolog , Consultant credite si finantari 14:52, 19 Martie 2012
Nu exista conflict de interese
Gasiti detalii in: OUG Nr. 66 din 29 iunie 2011, sectiunea 2 Reguli în materia conflictului de interese
[ link extern ] /

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintare ong Raluand Raluand Pot infiinta un ONG pe educatie daca sunt angajata la stat in invatamant și să am calitatea de membru fondator plătit? nu aș intra in conflict de interese ... (vezi toată discuția)
Organizatii neguvernamentale covacicosmin covacicosmin Buna ziua! 1. O organizatie neguvernamentala(ong, asociatie, fundatie) se poate infiinta doar cu o singura persoana? 2. Un membru fondator al unei ... (vezi toată discuția)
Infiintare ong pentru a accesa fonduri nerambursabile petre1981 petre1981 Doresc informatii si eventual consultanta pentru infiintarea unui ONG si accesarea de fonduri europene nerambursabile pentru a infiinta un after school sau ... (vezi toată discuția)