avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 255 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... alocatie de stat monoparentala
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

alocatie de stat monoparentala

daca acum beneficiez de somaj si copilul are pensie alimentara de 1 milion am dreptul la alocatie ptr.familie monoparentala.somajul este 4 milioane 200.multumesc
Cel mai recent răspuns: ana_lucia , utilizator 14:21, 26 Noiembrie 2008
Legea nr. 236/2008 - pentru modificarea OUG nr. 105/2003 privind alocatia familiala complementara si alocatia de sustinere pentru familia monoparentala, publicata in Monitorul Oficial, Partea I, nr. 746 din 4.11.2008.:
3. Articolul 7 va avea urmatorul cuprins:
"Art. 7. - Alocatia de sustinere se acorda lunar familiilor monoparentale, daca realizeaza venituri nete lunare pe membru de familie de pana la salariul minim net pe economie."
Salariul minim pe economie este de 540 lei.Deci, aveti dreptul.
multumesc
multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Alocatie monoparentala maya_ioana maya_ioana Am 21de ani si am o fetita de 2 ani,sunt studenta si nu am nici un venit decat alocatia fetitei de 42 ron.am depun dosarul pentru alocatia de sustinere a ... (vezi toată discuția)
Alocatie complementara blareanabel blareanabel pentru acordarea alocatiei complementare ce venit pe membru de familie trebuie sa ai? (vezi toată discuția)
Ajutor pentru familia monoparentala pacurariu maria pacurariu maria Buna ziua, Am un baiat student anul V la medicina loc cu taxa .Primeste pensia de urmas in cuantum de 350 ron.Venitul meu net era in luna martie de 340 ron ... (vezi toată discuția)