avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 492 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Un intervenient in sprijinul paratului poate sa ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Un intervenient in sprijinul paratului poate sa defaimeze un inscris?

Un intervenient in sprijinul paratului poate cere inscrierea in fals a unor probe pe care reclamantul isi sprijina actiunea ,sau trebuie facut de catre parat? Trebuie facut untre timp si o plingere la parchet?
Cel mai recent răspuns: andreigrigoriu , moderator 17:14, 6 Aprilie 2012
Daca aveti dovezi ca probele propuse de reclamant sunt false aratati acest lucru instantei de judecata.
Sunt martori care pot contrazice inscrisurile.De altfel si caligrafia este foarte diferita descrsul caracteristic vremii aceleia de acum 50 de ani.Plus de asta este folosita pasta ,care la acea vreme nu se folosea in scrisul uzual si nu stiu daca se folosea deloc.
Stimat forumist,

Poate v-ar fi util să studiați art. 177 Cod procedură civilă și urm.

Bine de știut este și faptul că o combatere a unui înscris nu se probează neapărat cu martori, ci se propune efectuarea unei expertize criminalistice în cauză.

Ar trebui să vă pregătiți, deci, și cu scripte de comparație necontestabile.

Cu stimă.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cererea de interventie accesorie este incompatibila cu calitatea de martor in acelasi dosar? eusaisapte eusaisapte Cererea de interventie accesorie este incompatibila cu calitatea de martor in acelasi dosar? Conform carei legi va rog daca este? (vezi toată discuția)
Interogatoriu defavorabil bartac bartac Salut toţi forumişti de pe acest site, este o treaba formidabilă şi vă mulţumesc pentru răspunsuri. Sunt reclamant intr-un proces, am interogato pe ... (vezi toată discuția)
Interogatoriu leusan leusan Daca in cadrul unui interogatoriu pe civil, partea(PARATUL) care a formulat intrebarile, formuleaza intrebari mincinoase,concepe un interogatoeiu mincinos, ... (vezi toată discuția)