avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 416 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... tel - datorie la o companie de telefonie mobila
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

tel - datorie la o companie de telefonie mobila

am o datorie la o companie de telefonie mobila de 3 ani, mai ma poate da in judecata? am inteles ca dupa 3 ani se prescrie este adevarat?
Ultima modificare: Luni, 16 Aprilie 2012
Ares-3, moderator
Cel mai recent răspuns: iuliasa , utilizator 07:24, 16 Aprilie 2012
Daca au trecut 3 ani de la termenul cand aveati obligatia sa platiti acea datorie, s-a prescris. Cu alte cuvinte, chiar daca sunteti dat in judecata, puteti invoca prescrierea si veti castiga procesul. Daca insa ati fost somat sa o platiti, termenul de 3 ani curge de la acea somatie, deoarece Vodafone nu a stat in pasivitate si a incercat sa isi recupereze datoria.
Termenul general de prescriptie este intr-adevar de trei ani, dar este posibil sa existe cauze de intrerupere ori suspendare. Nu ati primit in acest timp nici o notificare?
da am primit dar nu am semnat nimic nu au nici o dovada ca mau somat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Restante factura servicii telefonie mobila Radu Victorita Aura Nicoleta Radu Victorita Aura Nicoleta Buna,iubitul meu are o factura neplatita la orange din 2005,am primit somatii cam prin 2008 de la o firma de avocatura,am platit o parte(nici nu mai stim sigur ... (vezi toată discuția)
Rate banci ancaoanaa ancaoanaa am mai multe credite,dintre care la unele nu am mai platit de mai bine de 3 ani.in continuare ma suna firmele de recuparare la care bancile le-au vandut ... (vezi toată discuția)
Credite neachitate- probleme cu o firma de recuperari ancaoanaa ancaoanaa buna seara.am 3 credite cu buletinul,dintre care 2 sunt carduri de credit.am ramas fara servici in anul 2009 si de atunci nu am mai reusit sa achit absolut ... (vezi toată discuția)