avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 226 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... La ce anume ''foloseste'' politia?!
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

La ce anume ''foloseste'' politia?!

Buna seara! Hristos a inviat!
Vreau sa va povestesc ce am patit cu un politist de la sectia 4 din Galati, politist pe care nu stiu cum il cheama deoarece nu s-a prezentat.
In seara zilei de 14.04.2012 a sunat matusa mea si a rugat-o pe mama mea sa sune la politie deoarece in lateralul blocului, sub geamul bucatariei se aduna tot felul de indivizi care beau, injura, isi fac necesitatile, vomita si, uneori, fac si sex (matusa mea sta la etajul 1). Eu m-am enervat si am intrebat de ce nu suna chiar ea la politie si ne roaga pe noi sa facem acest lucru. Dar matusa sunase deja si anuntase politia care i-a raspuns franc ca nu vine! Ok... n-am crezut-o! Cum sa crezi asa ceva?? Am pus noi mana pe telefon si am vorbit cu "politistul". Stiti ce ne-a spus?? Ca nu vine sub nici o forma, sa ne mai uitam si noi la televizor sa vedem ca asa se distreaza tinerii in ziua de azi... in acel moment m-am enervat si i-am luat mamei telefonul din mana si l-am intrebat pe acel... nu stiu cum sa-i spun... l-am intrebat "de ce doar unii au drepturi in ziua de azi si de ce au drepturi doar leprele???!!!" imi zice ca toti avem drepturi! m-am enervat cumplit, vorbea in zeflemea, si i-am reprodus doar o mica parte din conversatia celor care ne fac zilele amare!! mi-a inchis telefonul probabil pentru ca urechile lui nu suporta astfel de cuvinte! in apartamentul matusii sta si bunicul meu care are 88 de ani si e perfect lucid, aude si vede foarte bine! cum pot sa-i explic eu acestui om de 88 de ani ca ceea ce aude, miroase si simte e "normal"?? dar in acea scara locuiesc si familii care au copii! Copiii trebuie sa auda tot soiul de injuraturi si sa priveasca pe geam cum isi fac derbedeii necesitatile??? Pentru ce mai platim acesti "oameni ai legii"???X-(
ce pot face si cum pot sa-l reclam?? si nu numai pe el, ci toata sectia pentru ca nu-i prima oara cand se solicita prezenta lor si nu le pasa!!!
am crezut cu tarie ca ne vom civiliza intr-o buna zi (visam la o tara curata, la mult bun simt, visam sa pot merge pe strada linistita si sa-mi cresc copiii fara sa ma gandesc ca nu-i pot feri de canaliile prezentate mai sus)... dar, cu asemenea politisti si cu lipsa legislatiei, sperantele sunt nule! ajung la concluzia ca ce mai nimerit sa-ti faci dreptate singur... apropos de ce spunea D-na Paula Iacob recent! cred ca biletul de imigrare e singura solutie...
Ultima modificare: Luni, 16 Aprilie 2012
gaby1976, utilizator
Cel mai recent răspuns: ContSters56297 , utilizator 06:47, 16 Aprilie 2012
Situatia semnalata de dumneavoastra, se poate rezolva legal si mult mai elegant fãrã a fi necesar un “bilet de imigrare”.
Dacã aţi sunat la secţia de poliţie şi nu s-a deplasat nimeni, încercaţi eventual sã ridicaţi problema în cadrul Asociaţiei de proprietari, printr-o solicitare scrisã, cãtre Preşedintele Asociaţiei, care are obligaţia sã ia mãsuri de remediere, de a lua legatura din aceastã poziţie cu autoritãţile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Telefon la 112 si acuma ma suna politia adelina prada adelina prada in urma cu cateva luni, pe la 3 noaptea, s-au trezit doi, (unul si una), cred ca erau si sub infuienta alcolului, sa se puna la taclale exact pe banca din fata ... (vezi toată discuția)
Complotul politistilor, rog ajutor! Costin Savescu Costin Savescu Am suparat fatal pe cineva de la sectia de politie de care apartin, stiu si pentru ce. Am facut prea multe cereri de interventie la un stadion plantat linga ... (vezi toată discuția)
Amenda contraventionala ANDREI ANCA ANDREI ANCA BUNA ZIUA,DA-TI-MI UN SFAT VA ROG SI O SUGESTIE DESPRE CE AR TREBUI SA FAC IN CAZUL CARE IL VOI EXPUNE,IN DATA DE 24 IANUARIE IN JURUL OREI9 UN VECIN MI-A ... (vezi toată discuția)