avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 366 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... NUP pentru abuzul in serviciu
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

NUP pentru abuzul in serviciu

Buna ziua,
In luna Octombrie 2011 reprezentantii E-on Gaz mi-au intrerupt alimentarea cu gaze la locuinta proprietate, pe motivul NEPLATA. (la data intreruperii aveam facturile platite la zi, plus un avans de 100 lei). Am luat legatura cu reprezentantii E-on si mi-au comunicat ca vor relua furnizarea gazului dupa plata unei garantii de 380 lei, plus taxa de reconectare. Eu am pus la dispozitia celor de la E-on copiile chitantelor cu plata la zi, insa ei nu au vrut sa discute cu mine, fapt pentru care am fost nevoit sa platesc taxele impuse si dupa aceea au reluat furnizarea gazului. Am depus plangere la Parchet, iar astazi am primit rezolutia de NUP, pe motivul ca nu intruneste elementele constitutive ale infractiunii. Va rog sa-mi comunicati cum voi motiva plangerea impotriva rezolutiei procurorului si ce pasi va trebui sa mai urmez in continuare.
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: spike00spiegel , utilizator 02:08, 30 Aprilie 2012
Daca chiar aveati facturile la zi deschide si o actiune civila, iar cu plangerea impotriva nup cautati un avocat pt ca probabil va trebui sa o atacati in instanta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrerupere furnizare gaze naturale popescu90 popescu90 Am mai gasit o postare cu acest subiect care n-a primit inca raspuns. In cazul meu deconectarea s-a facut la doua zile dupa ce am platit la banca cu o factura ... (vezi toată discuția)
Reconectare e-on gaz ! francescafira francescafira buna.sunt din baia mare; mi-a fost intrerupta alimenatarea cu gaze naturale din cauza neplatii in termen a facturilor.stiam ca va trebui sa platesc facturile ... (vezi toată discuția)
Taxa de garantare furnizor gaze naturale nykw60 nykw60 Nu am platit factura de gaz la timp si a fost intrerupta furnizarea gazului.Pentru reconectare in plus peste taxa de reconectare prevazuta in factura si ... (vezi toată discuția)