avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 208 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... legea concubinajului
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

legea concubinajului

cum se impart bunurile obtinute in urma concubinajului , bunurile unei societati se pot imparti
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 02:15, 1 Mai 2012
Bunurile obtinute in urma concubinajului nu se impart, pentru ca nu exista o comunitate legala intre concubini. Fiecare isi ia cu ce a venit sau ce a obtinut de unul singur de-a lungul concubinajului. Nu exista o lege a concubinajului iar concubinajul nu este recunoscut.
Nu exista vre o lege care sa reglementeze impartirea bunurilor dobandite in urma uniunii consensuale,se imparte totul in functie de contributie.
Da, nu exista o lege a concubinajului insa procesul poate semana mult cu cel de partaj daca este vorba de bunuri mobile.
Daca concubinii nu mai au chitante de la bunuri se vor administra tot felul de probe.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Partaj dupa concubinaj ContSters97117 ContSters97117 Nu stiu daca problema mea se incadreaza in acest domeniu ,dar incerc totusi sa va adresez cateva intrebari in speranta ca imi veti putea raspunde, sau eventual ... (vezi toată discuția)
Ce drepturi are un concubin laly laly hristos a inviat. as avea si eu nevoie de un raspuns. am un apartament cumparat impreuna cu o alta persoana. am locuit impreuna 7 ani in urma cu ceva timp a ... (vezi toată discuția)
Concubinaj mariaburete mariaburete DACA SE CONVIETUIESTE IN CONCUBINAJ ,5 ANI DE ZILE ,CARE SANT DREPTURILE PARTILOR IN CAZ DE DESPARTIRE? VA MULTUMESC! (vezi toată discuția)