avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 541 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Cat trebuie sa platesc CAS-ul?
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Cat trebuie sa platesc CAS-ul?

Lucrez ca al doilea job si la o firma pe baza unui contract de prestari servicii, realizez venituri destul de modeste avand in vedere ca lucrez ocazional , jobul fiind bazat doar pe proiecte.
Iar salariul nu il primesc pe stat , stiu ca trebuie sa platesc CAs-ul. Intrebarea mea este cum se retine CAS-ul , si cat ar trebui sa platesc avand in vedere ca realizez venituri ocazionale sub 500 lei.
Cas-ul se retine si in lunile in care nu realizez venituri din aceasta activitate, avand in vedere ca contractul de prestari servicii este valabil un an?
Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Conventie civila standan54 standan54 Este valabila conventia civila pentru Asociatiile de proprietari? (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil dianaghineraru dianaghineraru buna ziua, Doresc sa stiu daca un contract prestarii servicii intre o persoana fizica neautorizata cu caracter ocazional si o societate comerciala la care se ... (vezi toată discuția)
Contributie la cass stefaniaaldea stefaniaaldea Buna ziua!Sunt angajata cu norma intreaga la o societate si am mai incheiat de la 20 decembrie un contract de prestari servicii cu o firma.Problema mea este ... (vezi toată discuția)