avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 551 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general ce contributii se platesc pentru presedinte si ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

ce contributii se platesc pentru presedinte si vicepresedinte la un sindicat???


Am o intrebare: la un sindicat nou infiintat avem o presedinte, o vicepresedinte ci probleme orgasnizatorice si o vicepresedinte cu probleme economico-financiare. Pentru cei trei se incheie contract de mandat? Pe statul de plata ce contributii retin din venitul lor lunar: din brut se retine cas-ul 10.5% + somajul 0.5% + sanatatea 5.5%+ impozitul 16%? Mentionez, ce cele trei persoane sunt angajati la un SC cu contract individual de munca.
Multumesc anticipat!

Cel mai recent răspuns: melinda_orosz , utilizator 13:04, 10 Mai 2012
raspunsul vi l-ati dat singur. Este corect ceea ce spuneti numai ca se face contract individual de munca cu timp partial si se inregistreaza la ITM (NU CONTRACT DE MANDAT).
daca se incheie contract individual de munca, inseamna ca se retin toate contributiile individuale si contributiile angajator., dar in ca
Pe de alta parte contractele individuale de munca nu se mai inregistreaza la ITM incepand cu 01.01.2011, doar se transmit in revisal.

Astept un raspuns clar!!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conventii civile melinda_orosz melinda_orosz Am o intrebare: la un sindicat nou infiintat avem o presedinte, o vicepresedinte ci probleme orgasnizatorice si o vicepresedinte cu probleme ... (vezi toată discuția)
Conventii civile pentru persoanele din conducerea sindicatului melinda_orosz melinda_orosz Am o intrebare: la un sindicat nou infiintat avem o presedinte, o vicepresedinte ci probleme orgasnizatorice si o vicepresedinte cu probleme ... (vezi toată discuția)
Obligatii buget asoc propr. machiador machiador Subiect: obligatii fiscale la buget Pentru o asoc. propr. e corect cum am procedat privind retinerile la buget ,astfel: - pt.functia de presedinte ... (vezi toată discuția)