avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 584 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... 2 case, o singura autorizatie
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

2 case, o singura autorizatie

Buna ziua tuturor,
am beneficiat de multe ori de sprijinul dvs, de aceea va rog sa ma sprijiniti cu urmatoarea problema: vreau sa cumpar o casa, ,,la rosu''', care nu are receptia facuta, insa proprietarul a construit, in aceeasi curte, 2 case individuale identice, pt care a scos o singura autorizatie de constructie, doar pt un imobil. Altfel spus, s-a folosit de o singura autorizatie sa faca 2 case la fel (celalalta era pt fratele lui, nu se punea problema vanzarii). Mentionez ca, in cealalta casa locuieste el, proprietarul. Acum, pe langa cadastru pt teren, cadastru pt casa, intabulare, certificat fiscal, cum pot benefia de autorizatie? El zice ca nu-i problema, insa nu mi-a explicat cum are de gand sa procedeze.
Ati putea, va rog, sa-mi spuneti exact care sunt actele necesare vanzarii unui astfel de imobil?
Va multumesc foarte mult.
Ce ma sfatuiti, ce acte ar trebui sa-mi prezinte proprietarul, ca sa nu am probleme ulterior?
Cel mai recent răspuns: CLEMENT PINTILIE , Consilier juridic 18:01, 12 Mai 2012
trebuie sa intrati in legalitate cu a 2-a casa deoarec se risca...demolarea!...X-(=D>

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare imobil popcrys77 popcrys77 Care sunt pasii care trebuie urmati pentru vanzarea unui imobil construit de mine, cu autorizatie de construire, imobilul aflandu-se pe un teren pentru care nu ... (vezi toată discuția)
Intabulare casa cadet_teo19 cadet_teo19 vreau sa cumpar o casa in rosu, nefinalizata(fara acoperis), deci neintabulata. practic nu pot cumpara decat terenul care e trecut in CF, autorizatia este din ... (vezi toată discuția)
Casa si teren danyiuly danyiuly buna ziua. problema mea :un teren concesionat de doi frati care nu se mai inteleg, doua case una in spate la cealalta , cea din fata mai demult construita si ... (vezi toată discuția)