avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 529 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Tematica admitere INM 2012
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Tematica admitere INM 2012

Buna ziua,
Ma poate ajuta cineva in legatura cu tematica exacta pentru admiterea la inm de anul acesta. ? Am invatat ce am stiut din auzite dar aqm pe ultima suta de metri as dori sa stiu exact continutul acesteia. va multumesc anticipat!

si, stiti cumva si calendarul admiterii de anul acesta la inm?



Ultima modificare: Duminică, 20 Mai 2012
Cornel Vasile, Consilier juridic
Sper sa va ajute aceste informatii:

[ link extern ] /

[ link extern ]

Luni, 7 mai 2012, Plenul Consiliului Superior al Magistraturii a stabilit ca la tematica şi bibliografia la disciplina drept civil, pentru examenul de admitere la Institutul Naţional al Magistraturii din anul 2012, să fie avute în vedere includerea doar a instituţiilor privind aplicarea în timp a Codului civil din 2009 şi actul juridic civil în sistemul Codului civil din 2009.

[ link extern ]

www.avocatnet.ro/content/for...

Tematica de anul trecut:

[ link extern ]

Calendarul admiterii nu a fost inca afisat pe site-ul I.N.M.
Ultima modificare: Duminică, 20 Mai 2012
Gabriela Monica Ionescu, Consultant fiscal
va multumesc frumos pentru raspuns si va cer scuze ca sunt insistenta , dar stiti cumva si un calendar exact? ...:-/ma refer la depunerea dosarelor de inscriere

aaa...va cer scuze..am citit tarziu mesajul d-voastra. va multumesc mult inca o data!
Ultima modificare: Duminică, 20 Mai 2012
Gabriela Pintea, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Admitere inm 2012 mmady mmady M-am hotarat in sfarsit sa dau examen la INM anul viitor. Am terminat facultatea in 2008 si as vrea cateva sfaturi in ceea ce priveste sistemul de invatat, ... (vezi toată discuția)
Examen inm Marinela Chirita Marinela Chirita stiti ceva despre o noua data pentru sustinerea examenului la inm, in decembrie? pt ca eu stiu ca ex este in septembrie pt inm si in martie pt magistratura. ... (vezi toată discuția)
Materiale de studiu pt admiterea inm 2013 Anisina Anisina Imi cer scuze pt anuntul intarziat...nu dau examen anul acesta dar as vrea sa fie limpede si pt mine...ce carti si ce autor trebuie sa imi achizitionez pt ... (vezi toată discuția)