avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 582 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... retinerea permisului pt 90 de zile
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

retinerea permisului pt 90 de zile

mia fost retinut permisul pt 90 de zile pentru 0.24mg alcool in aerul expirat si depasirea vitezei cu peste 51 km.ma poate ajuta si pe mine cineva cu un raspuns ,pot beneficia de reducerea perioadei de suspendare
Cel mai recent răspuns: dorycayo , utilizator 10:33, 28 Mai 2012
intotdeauna exista un inceput. bun venit in clubul contravenientilor.:D

atentie de acum incolo la viteza si fara alcool la volan. este cea mai mare greseala pe care o poate face un conducator auto.
nu cred ca exista conducator auto care sa nu fi incalcat putin o regula de circulatie, 10-20 km in plus (dar nu 50), un mers pe o linie de tramvai, un galben fortat, dar cu alcoolul nu este de glumit.

accidentele se pot intampla si cand respecti regulile de circulatie dar pot fi evitate tocmai prin respectarea regulilor de circulatie.

ganditi-va ce s-ar fi intamplat daca ati fi accidentat un pieton la viteza cu care ati fost suprins si sub influenta bauturilor alcoolice.
consecintele puteau fi altele, inclusiv incadrarea faptei.

succes la testul pentru verificarea cunoasterii regulilor de cunoastere .:)
Ultima modificare: Vineri, 25 Mai 2012
cyan, moderator
multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Art 106 cod rutier tutumester tutumester Conform alin. 1 din art. 106 cod rutier, inteleg ca daca nu am produs accident, permisul de conducere se restituie dupa 90 de zile fara sustinerea examenului ... (vezi toată discuția)
Suspendarea permisului de circulatie silviupatrascuta silviupatrascuta Buna ziua, Mi-a fost suspendat permisul de circulatie pe 90zile pt ca am trecut pe culoarea rosie la semaforul de la trecerea la nivel cu calea ferata, ... (vezi toată discuția)
Reducere suspendare permis auto neacordata... romulus1974 romulus1974 Buna ziua, am fost prins cu numere rosii expirate de o zi , nu mai conteaza a inceput tot calvarul parchet ,politie bla ,bla a sosit hotararea 300 ron amenda ... (vezi toată discuția)