avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 766 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale taxa radio tv pentru societati comerciale
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

taxa radio tv pentru societati comerciale

Buna ziua,stie cineva daca mai este obligatorie plata acestei taxe pentru persoanele juridice sau nu?La telefon doamna de la radiotv a spus ca ai,n-ai,dai.
Chiar asa sa fie?
Cel mai recent răspuns: Publitrad SRL , Traducator autorizat 15:18, 19 Iunie 2014
Daca societatea nu are salariati, este valabila informatia ca se plateste suma ca la persoanele fizice? Ce documente trebuie depuse si unde? Multumesc.
Au mai aparut ceva noutati referitoare la taxa asta abuziva?Nici unul dintre alesii neamului nu au propus-o spre abrogare?
Ca si predecesorul meu Marian am primit si eu o notificare de plata referitoare la taxa TV, suma fiind de 1240 lei, pentru perioada anul 2011 pana in mai 2014. Am tot lecturat diverse ipoteze si am inteles ca ar trebui sa dau in judecata SRR si SRTv, dar intrebarea este "De ce trebuie sa dau eu in judecata aceste societati in conditiile in care exista destule instante care au anulat/stornat facturi emise de catre acestea? Doar asa pot evita plata acestei taxe, prin darea in judecata a respectivelor entitati?". La fel ca la multi altii, sediul SRL-ului este la mine acasa unde platesc deja taxa TV la factura de electricitate. Nu am punct de lucru deoarece am un magazine online. Termenul de plata este de 30.06.2014, in caz contrar voi fi dat in judecata unde o sa mi se angajeze raspunderea civila delictuala legala. De parca as fi comis un delict/furt/prejudiciu cuiva, in conditiile in care eu nu am contract semnat pe numele SRL-ului cu niciun furnizor de servicii. Ce ar trebui sa fac? Sa astept sa ma dea ei in judecata? Astept un raspuns. Va multumesc anticipat
Ce ar trebuii sa fac??
Eu una am ales sa ignor somatiile. Atat timp cat nu am factura si/sau contract o somatie trimisa prin posta simple e fix albina. Daca vor bani, sa ma dea ei pe mine in judecata si apoi mai vedem. De ce sa ma agit eu sa le trimit documente si altele prin care sa le demonstrez ca nu e asa. Mai bine ignor tot. Nu am primit facturi de la ei. Deci nu am de plata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa radio-tv persoane juridice toma.a toma.a buna ziua,am inteles ca taxa radio-tv pentru pesoane juridice s-a desfiintat,dar in continuare vin facturile de energie electrica cu taxa inclusa(in cazul meu ... (vezi toată discuția)
Taxa radio barbutadddddddddddddd barbutadddddddddddddd Ma poate ajuta cineva spunindu-mi daca [b]taxa radio [/b]este obligatorie! Pentru ca am vazut ,ca nu toate firmele sint somate s-o plateasca.Firma mea de ... (vezi toată discuția)
Taxa radio DavidOctavian DavidOctavian Buna ziua.Ma confrunt cu o problema si v-as ruga sa imi spuneti ce sa fac.Am primit , acum cateva luni , pe adresa firmei mele , o notificare de plata a taxei ... (vezi toată discuția)