avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 592 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale firma romaneasca cu activitate in afara tarii
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

firma romaneasca cu activitate in afara tarii

Am firma in romania si as vrea sa desfasor activitate de constructii in afara tarii.Imi poare spune cineva ce acte aditionale sunt necesare pentru aceasta ?Taxele se platesc si in tara unde se desfasoara activitatea ? sau numai la noi. TVA-ul se incaseaza din tara respectiva ?Daca da , unde se plateste apoi , in ce tara.

Alte discuții în legătură

Activitati neplatitoare de tva respectiv platitoare Runner1 Runner1 Buna ziua, as vrea sa va intreb daca este posibil (si legal, evident) ca o companie platitoare de TVA sa desfasoare activitati neplatitoare de ... (vezi toată discuția)
Tva-ul si marfa din import cretu13 cretu13 Am un SRL deschis recent iar marfa cu care o sa-mi desfasor activitatea o sa o aduc din Belgia si Turcia. Am intrebat doi contabili despre plata TVA-ului pe ... (vezi toată discuția)
O soc . comerciala romaneasca poate desfasura activitate pe teritoriul germaniei stefiimpexserv stefiimpexserv Reprezint o societate comerciala si vreau sa stiu daca pot sa imi desfasor activitatea pe teritoriul Germaniei? Mentionez ca soc are ca obiect de ... (vezi toată discuția)