avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 140 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... zile libere de la serviciu pentru personalele ...
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

zile libere de la serviciu pentru personalele selectate in comisii de votare?

Aş dori să mă lămuriţi dacă există vreun cadru legal prin care, o persoană selectată a fi preşedinte al unei secţii de votare are dreptul prin lege la ceva zile libere de la serviciu....Persoana este funcţionar public...
Vă mulţumesc
Cel mai recent răspuns: mihaicalinescu2005 , utilizator 11:54, 7 Iunie 2012
HG nr.142/2012
ART. 2
(1) Pe toată perioada exercitării atribuţiilor privind organizarea şi desfăşurarea alegerilor autorităţilor administraţiei publice locale, instituţiile la care sunt angajaţi membrii birourilor electorale, statisticienii, informaticienii şi personalul tehnic auxiliar le asigură acestora drepturile salariale cuvenite, potrivit legii.
:)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pontaj la locul de munca membrii comisiei de vot teofanaekart teofanaekart Buna ziua, Imi poate spune cineva daca un salariat este ales presedinte in comisia de votare la referendum, si lipseste de la locul de munca 2 zile, cum ... (vezi toată discuția)
Alegerile locale 2008 Gheorghe Giura Gheorghe Giura Am dreptul sa fiu observator din partea unui partid politic, la sectia de votare, daca unchiul meu (fratele tatalui meu) este candidat pe lista de consilieri ... (vezi toată discuția)
Ccm sau legea speciala alinedelea alinedelea In CCM se prevede ca salariatul detasat ca urmare a solicitarii sale nu beneficiaza de anumite drepturi, printre care si acelea de a-si pastra functia si toate ... (vezi toată discuția)