avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 519 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... DAE
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

DAE

In cuprinsul contractului de credit pe care il am, nu este stipulat nimic despre DAE, ce este si cum se calculeaza, in schimb, apare in graficul de rambursare cu o anumita valoare.
Este corect/legal?
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 11:24, 10 Iunie 2012
este dobanda anuala efectiva, ea cuprinde dobanda si toate comisioanele aferente. Asta ar trebui sa va intereseze la un credit, ca unii creditori au dobanda 0.. semnati cu bucurie, dar dae e 80 % ( exagerez).. adica un comision de administrare+ comision de nu stiu ce++.. si in realitate creditul costa destul
DAE reprezinta costul efectiv al unui imprumut bancar, exprimat in procente. In aceasta sunt incluse toate costurile aferente rambursarii unui credit: dobanda, comisioanele initiale, lunare sau anuale, valoarea politelor de asigurare de viata daca se impune de catre banca incheierea acestora. Costurile legate de deschiderea si administrarea anuala a contului nu sunt incluse in DAE, aceastea se percep separat de catre banca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Comision de risc banca scristi2011 scristi2011 Buna seara, vin cu rugamintea la dvs sa ma ajutati cu un raspuns cu privire la contractul meu de credit cu o banca.In contractul meu de credit semnat in 2008 ... (vezi toată discuția)
Ajutati-ma cu marja dimoftedumitrusebastian dimoftedumitrusebastian Creditul a fost luat de la (Banca Care Rupe ) in anul 2007 - Maxicredit cu ipoteca si prevede: In contract la punctul 5 scrie \" La data incheierii prezentului ... (vezi toată discuția)
Clauze abuzive FFLORIN1976 FFLORIN1976 Buna ziua, Am o intrebare legata de clauzele abuzive din cadrul unui contract credit ipotecar. Imprumutatul a inteles si acceptat ca banca percepe un ... (vezi toată discuția)