avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 362 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Informatii obligatorii pe site in cazul unui magazin ...
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Informatii obligatorii pe site in cazul unui magazin online

Buna ziua,

Detin un magazin online de role si as dori sa stiu ce date anume este obligatoriu sa mentionezi pe site conform legii. Ma refer la datele firmei, link catre ANPC si alte informatii de acest gen. Este vorba despre site-ul [ link extern ]


Multumesc !
Ultima modificare: Marți, 19 Iunie 2012
me4u, utilizator
Cel mai recent răspuns: eka20 , utilizator 17:37, 19 Iunie 2012
Buna ziua! Am un magazin on-line si am publicat rubrica "Termeni si conditii", in care am specificat datele firmei, date despre site, cum se face o comanda si cum se achita, metode de rezolvare a incidentelor, date de contact pentru firma, declaratie de confidentialitate plus numarul sub care suntem inregistrati la Aut.Nat.de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu caracter personal, prin care iti protejezi clientii. Sper sa va fie de folos aceste informatii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Notificare autoritatea nationala de supraveghere a prelucrarii datelor cu caracter personal patricia24 patricia24 Pentru deschiderea unui magazin online este necesara Notificarea Autoritatii nationale de supraveghere a prelucrarii datelor cu caracter personal ? (vezi toată discuția)
Comert on line bobams bobams Buna ziua, Am cateva intrebari despre legalitatea comertului electronic cu produse it. Firma exista deja, platitoare de TVA, inregistrata in reg operatiunilor ... (vezi toată discuția)
Ce înseamnă ”prestarea de activități economice la sediul ... R2004GEO R2004GEO Ce înseamnă ”prestarea de activități economice la sediul firmei”? Doresc să-mi deschid o afacere în mediul online, un site de cărți, mai exact, ... (vezi toată discuția)