avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 205 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... inlocuire titular post
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

inlocuire titular post


Seful unei entitati de la o societate cu capital majoritar de stat, este in incapacitate temporara de munca de mai bine de 7 luni, timp in care atributiile sale sunt indeplinite de persoana care il inlocuieste cf. fisei postului. Este posibil, avand in vedere diagnosticul de care sufera, seful de entitate sa stea in concediu medical o perioada de peste un an de zile.
Care este solutia pentru ca inlocuitorul sau sa fie remunerat corespunzator pana la revenirea in munca a sefului sau, in conditiile in care raspunderea postului a preluat-o inlocuitorul.Mentionez ca CCM-ul nu prevede sporuri la salariu pt o astfel de situatie si nu se doreste incheierea unui CIM pt cumul de functii?

Cel mai recent răspuns: sica1tanase , utilizator 09:26, 20 Iunie 2012
Nu se pune problema inlocuirii titularului ci o ocupare temporara a postului pana la incetarea incapacitatii temporare de munca titularului cu plata drepturilor salariale aferente noului post .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Titular post conducere in incapacitate de munca nicusan nicusan Seful unei entitati de la o societate cu capital majoritar de stat, este in incapacitate temporara de munca de mai bine de 7 luni, timp in care atributiile ... (vezi toată discuția)
Cumul de functii la acelasi angajator larisarazvan larisarazvan Buna ziua va prezint urmatoarea situatie: Un angajat cu studii medii care indeplineste o functie pentru care se cer studii medii poate indeplini atributiile ... (vezi toată discuția)
Sporul de conducere TARGOVISTEANUL TARGOVISTEANUL daca seful de serviciul pleaca in concediu , cel care ii tine locul pe acesta perioada, are dreptul la indemnizatie de conducere? Dar pe perioada concediului ... (vezi toată discuția)