avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 228 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Pot deschide o procedura succesorala fara act in ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Pot deschide o procedura succesorala fara act in original?

Buna ziua, in urma decesului tatalui meu doresc sa deschid procedura succesorala, dar nu am titlul de proprietate (al tatalui) in original ci doar o copie. Se poate sa ma prezint la notar doar cu o copie si ulterior sa vina si persoana cu originalul (mai este un mostenitor...)
Cel mai recent răspuns: Mihaela Nevoie , Avocat 23:01, 22 Iunie 2012
Se poate cita celalalt mostenitor cu mentiunea de a prezenta titlul in original .... iar daca nu se prezinta sau nu prezinta titlul va trebui sa va adresati instantei de judecata. E indicat sa luati legatura cu el si sa va prezentati impreuna la notar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune doramincu doramincu Buna ziua! Cum se procedeaza pentru deschiderea succesiunii dupa bunicul meu? Fac urmatoarele precizari: - bunicul a decedat in luna martie 2013; - bunicul ... (vezi toată discuția)
Succesiune cu probleme daewoo1 daewoo1 buna ziua, sunt in urmatoarea situatie: bunicii din partea tatalui au decedat amandoi, au avut 5 copii din care mai traieste doar 1, ceilalti 4 fiind decedati, ... (vezi toată discuția)
Succesiune. ajutati-ma va rog. sava88 sava88 In urma cu aproape 4 luni tatal meu a decedat. Acesta detinea 2 aprtamente dintre care unul l-a trecut pe numele fratelui meu in urma cu cativa ani buni, ... (vezi toată discuția)